calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

MINA VRBAŠKI besno odgovorila VUKU MOBU: To nek’ peva svojoj MAMI i ŽENI!

Objavio: RHT
10/11/2021 7:48 PM

Starleta i rijaliti zvezda Mina Vrbaški gostovala je na “Hajp” televiziji kod Ive Milićević.

 

Sinoć je izašla nova pesma repera Vuka Moba “Litar po litar” u kojoj je Vuk isprozivao svoju dojučerašnju cimerku iz zadruge Minu Vrbaški.

U jednom delu teksta Vuk spominje svoj turbulentni život na visokoj nozi povezujuči ga sa Mininom prošlošću vezanom vezanoj za prostituciju i izgovara:

“Ne dižem težine, dižem nekretnine

Lažem, dižem i težine a i nekretnine

Imam ribe koje dovode mi ribe

Sine hoće vezu, više voli k**ac od Vrbaški Mine…”

 

Mini se nikako nije svidela prozivka bivšeg cimera iz rijalitija pa je Vuku žestoko odbrusila da takve stvari peva majci i bivšoj verenici Oliveri:

-Meni je njegova mama pre nego što je pesma izašla rekla da ću biti spomenuta u pesmi i da tu nema zle krvi. Nije htela da mi pošalje da čujem o čemu se radi jer joj to Vuk nije dozvolio. Ja sam s njim bila uvek u “okej” odnosima, njegova mama kaže da on mene voli – evo pokazao mi je kako me voli. Ne znam što nije ponizio ovako svoju “ženu” ili stavio ime svoje mama u pesmu.

POGLEDAJTE ŠTA MINA KAŽE O SITUACIJI SA VUKOM MOBOM I SPORNOM PESMOM NA HYPE TV YOUTUBE KANALU!

AUTOR: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS