calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

FILIP CAR KAPARISAO STAN U BEOGRADU Napušta Hrvatsku zbog Aleks, dala mu ULTIMATUM, otkriveni SVI DETALJI!

Objavio: RHT
14/10/2023 4:00 PM

Nakon špekulacija da su se pobjednica rijalitija “Zadruga 6” Aleksandra Nikolić i bivši učesnik rijalitija Filip Car pomirili, isplivali su dokazi koji idu tome u prilog. 

Foto: Printscreen Instagram/ATAImages


Par je nakon burnih svađa i rasprava odlučio da nastavi mirnim putem navode izvori, a sa obzirom na to da je Aleks trudna očekuje ih još sreće i radosti. 

Kako navode isti izvori, Aleks je Filipu dala još jednu šansu pod uslovom da zajednički život nastave u Beogradu, čemu u prilog ide i, kako se navodi, to da je Filip već dao kaparu za stan u Beogradu, ali sa njenim novcem.

Aleksandra je popustila i odlučila da još jednom pređe preko svih uvreda nakon što je Filip prilično spustio loptu u svom prvom obraćanju za televiziju Pink.

Nakon što se početkom ljeta preselila kod njega u Crikvenicu, Aleks je to isto zatražila sad od njega sada kada je sebe i bebu stavila na prvo mjesto, a Car je pristao na ove uslove, te je odmah našao stan u prestonici Srbije, navode izvori za Hype.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS