calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

RASTURIĆU TI VEZU S NJOM Đina Džinović se obratila Vojažu, uputila mu BRUTALNU poruku!

Objavio: RHT
13/10/2023 12:40 PM

Kćerka pjevača  Harisa Džinovića, Đina, je već pokazala svoju ljubomoru, time što je blokirala svog bivšeg dečka, repera, Mihajla Veruovića Vojaža na društvenim mrežama, a nije se libila ni da proziva njega i njegovu novu djevojku, influenserku, Tamaru Kujačić.

FOTO: Printscreen

Mlada Đina se jako razbjsnila, jer je pjevač istakao kako je zaljubljen u Tamaru, što sa Đinom to nije bio slučaj.

Naime, Đina Džinović je na društvenoj mreži “Tik Tok” podijelila video sa svojim pratiocima gde se snima uz pjesmu Milice Pavlović “Posesivna bivša”. Ona je ovime potkačila Vojaža, jer je podijelila dio pesme gdje mu poručuje:
– Je l’ dosadno u krevetu sa njom, pa zvoniš đavolu na interfon? Zar nije ti top taj život u bež, izjurio bi iz njega da smiješ?! – podijelila je ona na svom “TikTok” nalogu.

Foto: Hype TV

Također je dodala i ovo:

– Pa mi priznaj da za sve si kriv, to bih baš voljela – snimila je Đina.

Pratioci pretpostavljaju da je ova poruka upućena Vojažu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Alo.rs/Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS