calendar

Sreda 7. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MAJA I STANISLAV SE NE MOGU OBUZDATI! Svi u šoku gledaju šta rade na plaži Epidemiološka situacija: Na UKC RS hospitalizovano sedam pacijenata oboljelih od korone Astrolozi objavili upozorenje: Sutra dan “tri osmice” STANISLAV KROFAK PROGOVORIO O MAJI! Gore društvene mreže, fanovi zabrinuti za njihovu vezu na daljinu FESTIVAL PRIJATELJSTVA Galija i Divlje jagode raspjevali Goraždane “SLOBINA ŽENA MI JE UPALA U STAN I ŠAMARALA MUŽA” Skandalozne tvrdnje sadašnje žene Jeleninog bivšeg! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima napravila šuplju pitu! Ronda i mašta o buregdžinici (VIDEO) Miona se izblamirala kao nikad! Javno se obratila Ša i napravila kobnu grešku PONOVO TOPLOTNI VAL U BIH: Za vikend će temperatura dostići i 40 stepeni Celzijusa ANELI PRESPAVALA SA OVIM MUŠKARCEM! Objavljen njihov snimak iz kreveta! ŠOK! Na Željezničkoj stanici u Sarajevu policajka izvršila samoubistvo HYPE PAPARAZZO Aneli ima NOVOG DEČKA? Uhvaćena ispred zgrade na Novom Beogradu! (VIDEO) DJEČAK UBICA IZ RIBNIKARA se danima NE OBRAĆA NIKOM NA KLINICI! Radi samo JEDNU stvar? Dnevni horoskop za srijedu, 7. avgust 2024: Ovnovi ispravljaju grešku, Lavovi se snalaze u preprekama, Škorpije dobivaju vjetar u leđe, a vi? “MIONA JE MRTVO PUHALO! NA’VATAO SAM SE SA NJOM U TROJCI!” Filip otvoreno o rijaliti takmičarki: Meni je ona dosadna NIKAD EMOTIVNIJA OBJAVA! Žena Miloša Bikovića podijelila intimu sa fanovima (FOTO)

STANIJA GA ŠUTNULA, A ZATIM JE USLIJEDILO OVO Asmin starleti javno uputio ŠOKANTNU poruku!

Objavio: RHT
13/10/2023 12:20 PM

Stanija Dobrojević suočila se prošle nedjelje u “Eliti” sa Aneli Ahmić, ženom svog doskorašnjeg vjerenika Asmina Durdžića, o čemu je brujao čitav Balkan.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Stanija nakon razgovora sa Aneli, nije krila da joj se poljuljalo mišljenje o Asminu, te je sabrala utiske i donijela konačnu odluku.

Kako je otkrila, ona je Asmina blokirala i ne želi da ga čuje, dok on s druge strane otvoreno pokazuje da ne prihvata kraj.

 To je definitivno i zvanično! Naš posljednji razgovor sigurno nije protekao mirno, to vam je jasno. Ne postoji više nikakve šanse – na “bloku” je, ne želim da ga čujem! Želim da se ogradim od čitave priče, ne želim da dajem izjave, a on nek se tjera tamo sa svima njima i oni međusobno – pričala je Stanija i dodala:

– Nisam još pričala sa njima, ovdje sam sa drugaricama, na skrivenom mjestu (smijeh). Kada biste ovo mogli da snimite i uslikate… (smijeh). Vidim da su me već spojili sa novim frajerom, to nije istina. Svi bivši bi da me tješe, javljaju se, također i neki oženjeni koji kažu:”Pa, što si njemu dala šansu, kada sam ja oženjen, ali više dobrostojeći, mogao sam mnogo više da ti pružim u životu” (smijeh) – otkrila je Stanija prije nekoliko dana, a sad se Asmin oglasio putem storija na Instagramu gdje je objavio Stanijinu fotografiju uz poruku:

Foto: Printscreen Instagram

– Nikad neću prestati pokušavati. Jer kad nađeš pravu nikad ne odustaješ – napisao je Asmin u opisu storija na Instagramu.

BONUS VIDEO

Izvor: Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS