calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku

Ovo su imena uhapšenih koji su oteli Pakistanca u Bihaću: “Zovi prijatelje ako želiš ostati živ!”

Objavio: RHT
12/10/2023 7:59 PM

Pripadnici FUP-a su uhapsili su jučer u Bihaću pet osoba zbog sumnje da su počinili krivično djelo otmica.

Foto: Avaz

Oni se sumnjiče da su oteli Pakistanca i tražili mu 15.000 eura (30.000 KM) kako bi ga pustili na slobodu.

Tražili su da kontaktira prijatelje u Migrantskom centru Lipa kako bi dobili novac. Locirani su i razotkriveni uz pomoć OSA-e.

Ova grupa brutalno je pretukla Pakistanca, a zarobljenog su ga držali tri dana. Tražili su da sakupi novac za slobodu, kako bi ostao živ i da zove svoje prijatelje iz kampa.

– Prisilili su ga da putem telefona pozove svoje prijatelje, državljane Pakistana koji se nalaze u prihvatnom centru Lipa u Bihaću i druge prijatelje koji se nalaze u Bosni i Hercegovini, te da izvrše uplatu novca u iznosu od 15.000,00 eura u zamjenu za njegovo puštanje na slobodu – rečeno je iz FUP-a.

“Avaz” otkriva da su uhapšeni i predati Tužilaštvu USK Ismar Muhić, Miralem Gaković i Sead Mukanović.

Ostala dvojica otmičara puštena su na slobodu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS