calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

ANELI ZAVELA OŽENJENOG I UZIMALA MU NOVAC? Drugarica kontroverzne učesnice rijalitija javno otkrila ŠOKANTNE detalje

Objavio: RHT
10/10/2023 3:20 PM

Starleta i učesnica “Elite” Aneli Ahmić iza sebe ima burnu prošlost, koja je izašla na vidjelo nakon njenog ulaska u rijaliti.

Naime, pojavila se ijvest u domaćim medijima da je Aneli sa samo 19 godina navodno zavela folk zvijezdu koji zbog nje umalo nije ostavio suprugu.

Foto: Printscreen

Naime, njena drugarica tvrdi da je Aneli u njemu navodno vidjela novac i šansu da profitira.

– Vi mislite da je Aneli glupkasta, da nije inteligentna, a ona je tamo u “Eliti” najnamazanija osoba. Za nju je Stanija malo dijete. Ta starleta je dobila Anelin otpad, a to je Asmin. On više nema ni eura, ma ni dinara. Švorc je i zato je Ahmićeva pobjegla od njega, da iskoristi makar slavu. Nekad je harala po diskotekama, gdje je upoznavala domaće zvijezde. Nema koga nije poznavala, a najbolja drugarica je bila s članovima obezbjeđenja. Znala je da preko njih može sve. Tako je odlučila da njena sljedeća žrtva bude folk pjevač, velika zvijezda stare Jugoslavije koja ima ženu, a ona je također pjevačica – počinje priču ženska osoba koja se družila sa starletom iz “Elite” i koja je upućena u njenu prošlost.

– Čula je da će on pjevati u jednom velikom lokalu, diskoteci. Upravo tu je i upoznala velikog pjevača folk muzike, koji je naprosto odlijepio za njom. Malo alkohola i malo više njenog flerta i lascivnog ponašanja učinilo je da sve postane još intenzivnije među njima. Iako ne važi za kavaljera kada je novac u pitanju, prema njoj je bio galantan, skidao joj zvijezde s neba, dok nije došlo do preokreta: “Ta žena troši pare i putuje, a on sa mnom spava. Ja sam ta koju voli i s kojom će završiti” – prepričavala je i  dalje “drugarica” zadrugarke i nastavila je sa komentarisanjem šta se dalje dešavalo.

Foto: Printscreen

– Kada je osjetila da on zaista ima mnogo para, Aneli je riješila da izvuče korist iz veze s oženjenim pjevačem, odnosno da dobije nešto više od sitnica koje joj je davao. Htjela je mnogo više novca i da te pare ulaže u krupne stvari. Ucjenjivala ga je. Uzimala je hiljade i hiljade eura da njegova žena pjevačica ne sazna da je prevarena i da on ima ljubavnicu. Uzimala je od njega pare, a on je davao, sve dok mu nije pukao film i zaprijetio joj policijom. Otvoreno joj je rekao da joj više neće dati ni euro, kao i da ima sve poruke i pozive u kojima mu iznuđuje velike količine novca. Aneli ga je plačući molila da je ne prijavljuje. Plakala je kao kiša. Rekao joj je da nestane zauvijek iz njegovog života i da je neće prijaviti. Od tada se više nikada nisu vidjeli – završila je ova ženska osoba bliska Aneliza portal “Republika”.

Podsjetimo, Asmin Durdžić je objavio prepisku ispod koje je objasnio da je Aneli ponovo slagala, te da nije išla na abortus i da nije krvarila mjesec dana, kako je i rekla u “Šiša baru” kod Darka, ali je iznio i tvrdnje da je u periodu kada je, kako je ona ispričala išla da se ,,očisti”, bila zapravo u bolnici za psihičke probleme. Također je objavljen i izvještaj sa psihijatrijske klinike.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS