calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

FITNES BLIZNAKINJE OVIM POTEZOM ZGROZILE JAVNOST: “Bezdušne ološkinje napustile živo biće” (FOTO)

Objavio: RHT
09/10/2023 12:00 PM

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić navikle su gnijev javnosti kada su jučer objavile snimak na kom su pokazale da su psa kog su nedavno udomile odvele u azil.

Foto: Printscreen Instagram

One su prvo na svom Tik Tok nalogu objavile snimak na kom su objasnile zbog čega više ne mogu da se brinu o psu.

Foto: Printscreen

– Emocije su pomiješane, i sretne smo i tužne. Bekija smo mnogo zavoljele, ali nije mogao da ostane kod nas i zato smo mu našle mjesto gdje i pripada. Sinoć nam je bilo posljednje veče sa Bekijem. Zbog nekih okolnosti, nismo mogle da ga zadržimo kod nas i našle smo dom. Beki je pas koga smo prije par mjeseci spasile sa ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga, ai zbog našeg načina života koji zahtijeva često odsustvo od kuće, nismo mogle da ga zadržimo – napisale su između ostalog fitnes bliznakinje, a potom pokazale azil gde su psa i odvele.

Ovaj njihov potez navukao je gnijev mnogih javnih ličnosti, među kojima su sestre, Lea i Sara Stanković koje su se odmah oglasile na mrežama.

Foto: Printscreen Instagram

– Ova dva ološa od ljudi su psa koji je živio sa njima u stanu odlučile da odvedu u azil zbog mnogo “posla” koje imaju i to dečku koji trenutno brine o preko 100 pasa i jedva skuplja sredstva da ih prehrani i da ti psi prežive. Ološa dva su iz kreveta psa odvele da spava u kavezu, ne zaslužujete ništa bolje nego da vas večeras spakuju u kavez sa još 100 ljudi. Bezdušne ološkinje napustile živo biće koje je do danas spavalo sa njima u krevetu i koje im je vjerovalo. Sram da vas bude ceo život – napisala je Lea, a onda se oglasila i Sara.

“Veganke” dvije sebične, samopromoterke koje gram ljubavi nemaju za životinje već lažu cijeli internet. Vi “zbog posla” ne možete da brinete o psu pa ste ga istresle u azil Nikoli koji jedva brine o broju životinja koje čuva. Naplaćujete intervjue zvjezdetine, a da li ćete ostaviti dinar za taj azil koji ste upravo opteretile još jednom dušom – napisala je Sara i dodala:

– Bilo mi vas je žao, ali sada ste pokazale svoja lica, sramite se – zaključila je Sara Stanković.

BONUS VIDEO:

Izvor: Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS