calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA

Ova tri horoskopska znaka će plivati u novcu u 2024. godini

Objavio: RHT
07/10/2023 8:59 PM

Godina se bliži kraju, a mnogi od nas su već počeli da prave planove za narednu godinu.

Foto: Unsplash 

Odgovore o tome šta nas čeka 2024. pokušali su da daju i astrolozi koji su otkrili ko će te godine imati najviše sreće u finansijama.

Prema njihovim predviđanjima, tri znaka će plivati u novcu sljedeće godine, a u nastavku pročitajte o kome se radi.

Ovan

Ovnovi se brzo prilagođavaju svakoj situaciji i lako pronalaze poslovne prilike. Često se nalaze u situaciji da im novac dolazi preko drugih ljudi ili saradnji u inostranstvu.

U sljedećoj godini otvaraju im se dobre mogućnosti za zaradu, a najplodniji period će im biti od januara do marta 2024. godine.

Rak

Rakovi su vrlo intuitivni pa je i njihov odnos prema novcu specifičan.

Njihova energija će privući druge ljude koji će im donijeti poslovne prilike i mogućnosti da sklope važan posao ili čak pokrenu nešto svoje.

Najbolje će im na finansijskom planu ići krajem ove godine i početkom sljedeće.

Škorpija

Polje novca je za Škorpije aktivirano kroz planetu Jupiter, a to je najsrećnija planeta koja bi svakako mogla da im donese poslove iz inostranstva.

Škorpije su intuitivne i strastvene u poslu. U sve unose svoju energiju, a upravo zbog njihovog zalaganja i posvećenosti naredne godine će uživati u finansijskom prilivu.

Najbolji period će im biti od novembra 2023. do marta 2024, a posebno bitan će im biti januar, kad će im se otvoriti prilika za odličnu poslovnu saradnju s osobom u znaku Vodolije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS