calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DNEVNI HOROSKOP ZA 2. JULI 2024: Ovan pobjeđuje protivnika, Vodolija rješava sve iz prošlosti Izdato upozorenja za brojne bh. regije zbog jakih pljuskova i grmljavine PREMINULA MARIJA OMAĐIO! Napustila nas je jedna od najljepših glumica svih vremena! NA RAČUNU NI 500 KM! Edita Aradinović na IVICI SUZA: “Nije mi ostalo ništa” Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama

BRED PIT NEMA KONTAKT SA DJECOM: Glumac proslavio godišnjicu sa 29 godina mlađom djevojokom, a ne zna da mu je kćerka upisla fakultet

Objavio: RHT
07/10/2023 8:00 PM

Slavni holivudski glumac proslavio je godišnjicu veze sa 29 godina mlađom dizajnerkom nakita Ines de Ramon, prenosi Us Weekly, ali se još uvijek nije odlučio za to da djevojku upozna sa svojom djecom.

Različita su nagađanja zašto je to tako, neki tvrde da glumac ne želi da žuri, dok drugi tvrde da je razlog tome glumčev loš odnos sa djecom, čak i da sa njima više nema nikakav kontakt. 

S glumicom Anđelinom Džoli ima troje biološke djece – kćerku Šajlo (17) i blizance Noksa i Vivijen (15), a ona je ranije usvojila Paksa (19), Medoksa (22) i Zaharu (18), koje je Bred prihvatio kao svoje.

Kada su krajem 2016. godine rešili da se razvedu glumac je naišao na mnogobrojne optužbe. Tada se pojavila priča da je razlog njihovog razvoda loš odnos sa starijim sinovima, a upravo razlog zbog kog je Anđelina podnijela razvod jeste Pitov sukob sa sinom Medoksom u privatnom avionu. Navodno je on tada pokušao da odbrani majku. 

Tada je jedan izvor blizak njima komentarisao kako glumac već odavno ima loš odnos sa sinovima, a pričalo se i da Paks, mlađi sin želi da se distancira od oca. Takođe je ove godine glumac sve iznenadio svojim odgovor na pitanje novinara da li je ponosan na kćerku Zaharu jer je upisla fakultet na šta je glumac samo kratko odgovorio:

– Da, to je predivno. Stvarno predivno– a tom prilikom se vidjelo da mu je neprijatno.

U tom trenutku su upravo svi počeli da špekulišu da glumac uopšte nema kontakta sa djecom i da da nije obavješten da mu je kćerka upisala fakultet. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS