calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RADA MANOJLOVIĆ ŽELI DEČKA PENZIONERA! Pjevačica otkrila šta joj je najvažnije! Maja kao nikad prijetila Stanislavu: Ne kezi se, ološu Počinju spektakli na Evropskom prvenstvu: Od 18 sati sastaju se Španija i Njemačka, a tri sata kasnije Portugal i Francuska SAOBRAĆAJNI KOLAPS U NAJAVI Uskoro počinje obnova glavne sarajevske ulice NOKAUT! DISKVALIFIKACIJA PRED SAM KRAJ RIJALITIJA!? Miljana i Zola napravili lom Konobari u Neumu zbog djevojaka pretukli Sarajlije (VIDEO) DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUL 2024: O Biku neko sanjari, Lava i Škorpiju očekuje dobra nagrada MATORA NAŠLA NOVU DJEVOJKU U RIJALITIJU: Kamere uhvatile strastvene poljupce, sve puca od ljubavi… KĆERKA STANISLAVA KROFAKA VAN SEBE! Ne može više da podnese, hitno se oglasila zbog Maje, samo jedno izustila! Objavljena detaljna vremenska prognoza za vikend: Evo kakvo vrijeme možemo očekivati Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente

TRUDNA UČESNICA ELITE!? Saopštila vijest dečku, a on zanijemio

Objavio: RHT
06/10/2023 11:39 AM

Učesnici “Elite” Borislav Bora Terzić i Milica Veličković sjedili su na krevetu i pričali o njihovom odnosu i svađi.

Foto: Printscreen Youtube/Ilustracija

-Ti ako možeš, prepucavaj se s njim – rekao je Terza.

-Ja ne mogu, majke mi, nije ni bitno. Ako ti kažem nešto, kažem ti – rekla je Milica.

-Neću da dolazim više u ove situacije, popričali smo sinoć, ne ide opet danas… Ljudi mi kažu da ga provociraš. Ja sam u totalnom rasulu, raspadu sistema, ne znam gdje sam i šta radim. Ti ne znaš šta si meni uradila u glavi – rekao je Terza.

-Ja ne radim ništa – rekla je Milica.

-Pa bolje da se sklonimo i ne radimo ovo. Ti si svjesna da brukamo porodicu. Je l’ si normalna?! Brukaš svoju majku, ja svoju, sve žive brukam. Ako ne ide, skloniću se od tebe i to je to. Naći ćeš drugog i boljeg momka i to je to – rekao je Terza.

Foto: Printscreen Youtube

-E neću – istakla je Milica.

-Budi sama, neću da bude da ja ovdje pravim stvari. Tijelo mi se raspada, duša mi se raspada. Mozak mi je izgorio – rekao je Terza.

-Nemoj brate, treba da dobijem, kasni mi – rekla je Milica.

Podsjetimo, kamere su nedavno uhvatila Terzu i Milicu nakon njihovog intimnog odnosa. 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS