calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

Kija Kockar nakon prvog dana na fakultetu otkrila svoje ambicije: Hoću da budem sudija ili profesor

Objavio: RHT
03/10/2023 1:40 PM

Kristina Kija Kockar, voditeljka emisije “Pre večere” na televiziji “Informer”, upisala je Pravni fakultet u Beogradu, a juče joj je bio prvi dan na studijama, te je otkrila kako je proteklo upoznavanje sa kolegama i profesorima.

Kristina osim zvanja pjevačice i voditeljke u svoju biografiju upisuje i novi status studenta, a ubuduće možda i pravnika, ali i profesora.

 Foto: Instagram

Za srećan i uspješan početak na njenu adresu stiglo je i cvijeće, ali kako Kija kaže, pošiljalac nije napisao svoje ime, te je tako ostavila prostora da se nagađa da li je u pitanju tajni obožavalac, prijatelj ili ipak član porodice. Ona je nakon toga ispričala i kako je protekao njen prvi dan na fakultetu:

– Pa imali smo obraćanje dekana, ministarke prosvjete i ministarke pravde. Najljepši dio je bio hor Obilić, koji je prvo izveo himnu Republike Srbije, himnu fakulteta i još dvije prelijepe pjesme koje su bile u pratnji harmonike. Nisam očekivala da će toliko studenata doći jer nije obavezno, ali čak 300 njih je stajalo van amfiteatra. Sutra nam počinju predavanja, i to dva u jednom danu. Iskreno, baš se lijepo osjećam i jedva čekam da krenu predavanja, a ispita me je naravno strah, ali to je u januaru – kazala je Kija. 

 Foto: Zoran Sinko

Na pitanje kako su reagovali ostali studenti kada su je vidjeli odgovorila je:                                                                                  
– Pa viđali su me na pripremi još u maju i upoznala sam dosta njih. Neki su isto brucoši, drugi su već ostale godine. I zaista su do sada mi uvijek izlazili u susret i sa savetima, skriptama i da mogu da uvijek računam na njih oko pomoći, to govorim za ove sa druge, treće…

Kako kaže prvog dana je sve prošlo kao po loju, a Kija nam je otkrila i da li se neko ohrabrio da joj se udvara već prvi dan, što je nju slatko nasmejalo.                                                                    

– Ne (smijeh – op.a.)! Ne treba mi dečko, ali svakako što više prijatelja sa fakulteta. Oni su mlađi od mene i prija mi njihova energija.     

 Foto: Instagram

Naposljetku smo Kiju pitali i kakve ambicije ima i da li sebe u budućnosti zamišlja kao pravnika i zapravo šta želi od fakultetske diplome.

– Pa ambicije su prvo da slušam predavanja, pa da položim ispite (smijeh – op. a.). Kao pravnika ne, ali kao advokata, sudiju, tužioca – da. Razlikuje se. A možda najviše kao profesora. Ali to je baš daleko i korak po korak. Svakako mogu sad sa svojim prethodnim fakultetom da budem profesor u srednjoj školi recimo. Ali sto se tiče prava, jednog dana, profesor krivičnog prava – kazala je ona. 

(Informer)

BONUS VIDEO:



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS