calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan! Udruženje hrvatskih veterana: Alena Islamovića proglasiti nepoželjnom osobom u Hrvatskoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti

Kim Kardašijan pozirala u grudnjaku od 18 hiljada dolara koji joj je jedva prekrio grudi

Objavio: RHT
03/10/2023 10:20 AM

Kim Kardašijan (Kardashian) je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima pozira u “Gucci” grudnjaku vrijednom 18 hiljada dolara, koji je jedva prekrio njene grudi.

Foto: Instagram

Ovaj dijamantni grudnjak je 2019. godine bio dio revije spomenutog brenda, a dizajnirao ga je Alessandro Michele. Osim njega, nosila je i svilene hlače od 1.650 dolara te ogrtač od 3.600 dolara.

“Sve je Gucci”, navela je u opisu, a zbog ovog odvažnog izdanja je na Instagramu prikupila brojne komplimente.

Foto: Instagram/kimkardashian
Foto: Instagram

Ona je nedavno u svilenoj haljini kojom je naglasila bujni dekolte privlačila poglede na “Paris Fashion Weeku”. Srdačno se pozdravila s Davidom Beckhamom, koji je s ostatkom porodice stigao kako bi podržao suprugu.

No, ono što je privuklo pažnju jeste to da je Anna Wintour okrenula glavu u drugom smjeru kada je Kim prošla pored nje. Sjedile su jedna do druge, a Anna je nakon nekog vremena ustala kako bi promijenila mjesto.

Mnogi smatraju da je ovim potezom jasno dala Kim do znanja da je ne podnosi. Snimak je postao popularan na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS