calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

“CIJELI DAN SMO JE UČILI DA VOZI” Prvo pravdanje Silvie Đogani nakon što je kćerku (10) snimala za volanom

Objavio: RHT
02/10/2023 12:12 PM

Silvia Đogani se za “Alo!” oglasila i otkrila šta se dešavalo, kao i na kojoj lokaciji je učila kćerku (10) da vozi automobil,

Silvia Đogani
Foto: Alo

Bura nakon što je Silvia Đogani objavila snimak na kojem njena kćerkica (10) vozi automobil, a pjevačica je sve vrijeme snima, se ne stišava. Nakon što se oglasio direktor Komiteta za bezbjednost saobraćaja i istakao da se pod hitno alarmira Centar za socijalni rad, pozvali smo i Silviu koja je istakla da se sve dešavalo na njihovom placu u Surčinu i da nije bilo drugih vozila.

– Prvenstveno bih naglasila da nije onako kako izgleda, ali i da je daleko od istine da sam dijete snimala tokom vožnje u saobraćaju. Vozila je na našem placu u Surčinu gdje su trava, ravnica, gdje nema drugih automobila i ljudi. Snimak sam napravila iz ponosa jer smo je cijeli dan učili da vozi. Riječ je o automatiku, a naglašavam da sam uslove za vožnju procijenila kao bezbjedne prvenstveno za nju, a onda i za sve ostale – navodi Silvia uz isticanje da je po prirodi plašljiva majka koja brine o svom djetetu.   

–  Iznenađena sam haosom koji je nastao zbog ovog snimka. Stotinu ljudi mi se javilo sa podijeljenim mišljenjima. Svi koji me znaju dobro znaju i da sam plašljiva majka koja ne pušta kćerku čak ni da ode sama do prodavnice. Sa druge strane, vodim se time da djecu ne smemo da držimo u strahu od izazova i nepoznatog. Zato se moja kćerka i našla za volanom. Ponavljam, nikada je ne bih dovela u rizičnu situaciju, a u ovom slučaju je zaista nije bilo kada se uzme u obzir obezbjeđen dio placa na kojem nije bilo ni pješaka ni drugih učesnika u saobrćaju – zaključuje Đoganijeva za “Alo!”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS