calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad”

Popularna glumica ostavila muža na venčanju i pobegla s njegovim drugom!

Objavio: RHT
08/11/2021 2:00 PM

Džulija Roberts je bila jedna od najpoželjnijih holivudskih dama pre 30 godina i često se ljubila sa kolegama. Mnogima je slomila srca, ali je najgore prošlo kroz Kifera Saterlenda.

Džulija Roberts je kasnih 80-ih i ranih 90-ih godina blistala i palila u Holivudu, a vodila je ljubavni život koji, po mnogima, nije previše odudarao od priča u filmovima u kojima je glumica.

 

Zahvaljujući filmu „Čelične magnolije” dobila je nominaciju za Oskara i prvi Zlatni globus u karijeri, a ruže su joj cvetale i na privatnom terenu. Tada se zaljubila u kolegu iz filma Dilana Mekdermota, a par je proveo dve godine u vezi. Dilan je kleknuo, ali veridba nije dugo trajala. Pre nego što su imali priliku da kažu sudbonosno „da“, Džulija je napustila Dilana zbog svoje sledeće ljubavi. Upoznala je kolegu Kifera Saterlenda na snimanju filma „Flatlajners”. Saterlend je tada bio oženjen i sa suprugom dobio dete, ali je sve ostavio iz ljubavi sa slavnom lepoticom. Zabavljali su se manje od godinu dana pre nego što su objavili veridbu, ali tri dana pre venčanja koje je ceo svet čekao, Roberts je šokirao sve.

 

Otkazala je venčanje i kao u filmu „Odbegla nevesta” pobegla sa Saterlendovim najboljim prijateljem Džejsonom Patrikom. Družila se sa Džejsonom na snimanju u Irskoj i nije trebalo dugo da između njih prelete varnice. Kiferu Saterlendu je oboma bilo slomljeno srce, pa je morao da otkaže venčanje za 150 gostiju i da se izvini medijima. „Pretvarao se da mi je najbolji prijatelj, a zapravo je zavodio moju devojku koja je trebalo da mi postane žena“, rekao je Kifer za magazin People. Međutim, Julijina veza sa Patricom nije dugo trajala, a posle njega je ljubila mnoge poznate muškarce dok se nije skrasila sa sadašnjim suprugom Danijelom Moderom. Nekoliko godina kasnije, njen nesuđeni muž Kifer se pomirio sa svojim najboljim prijateljem. On je prokomentarisao da su se oboje u isto vreme zaljubili u istu devojku, ali je dodao da je to nešto što može da se desi svakome.

IZVOR: DNEVNIK.HR/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS