calendar

Petak 26. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Epidemija morbila ne miruje: Infektologe i pedijatre najviše brine jedna stvar MILJANA KULIĆ U LUDNICI!? Nije na moru!? Pojavila se šokantna prepiska koja otkriva detalje (FOTO) USIJAO SE INSTAGRAM ZBOG FOTOGRAFIJE HANE HADŽIAVDAGIĆ: Pozirala kao od majke rođena SUOČAVANJE ASMINA SA RADNICOM KOJA JE VRIJEĐALA STANIJU I NJEGA: Upao u prodavnicu, nastao neviđeni haos, Hype televizija ekskluzivno na licu mjesta (VIDEO) Užas u Srbiji: Muškarac polio ženu alkoholom, pa zapalio Ona je najseksepilnija sportistkinja Olimpijskih igara 2024. (FOTO) Bh. olimpijke saznale rivale na džudo turniru: Cerić ima šansu za medalju, Samardžić čeka težak posao VIKEND HOROSKOP: Evo ko treba poraditi na ljubavi i porodici, a ko na zdravlju Za njom je uzdisao cijeli svijet: Šeron Stoun novom fotkom “zapalila” mreže Uznemirujuće oglašavanje Maje nakon drame sa Stanislavom: “Isisao si moj razum i um…” ACA LUKAS NAPRAVIO VEČE ZA PAMĆENJE! Zapalio masu na Krku, svi u transu zbog folkera! Bh. pećina Vjetrenica uvrštena na UNESCO listu kulturne i prirodne baštine Zaštita od sunca, hlora i morske vode: Evo kako njegovati kosu u ljetnim danima UZNEMIRUJUĆE FOTKE SLAĐE PORŠELINE NAKON OPERACIJE LICA! Jako sam otekla, sve me boli! Pasoš BiH među najlošije rangiranim u svijetu: Ispred su i Nikaragva i Honduras HAOS U PARIZU Opljačkana fudbalska legenda iz brazilske delegacije! OSTAO BEZ 500.000 EURA

MARA ŠOKIRALA! Perverzna sam i volim bezobrazne poze

Objavio: RHT
01/10/2023 6:00 PM

U emisiji „Pretres“ autora i voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost je bila pjevačica Marija Petrović javnosti poznatija kao Mara.  

Mara je neko ko se ne folira u javnosti, i jedna je od rijetkih koja se ne ustručava da govori na svaku temu i odgovori na svako pitanje, pa se otvorila u ovoj emisiji do najsitnijih detalja iz privatnog života. 

-Da li voliš bezobrazne poze?” -pitao je voditelj 

-Da, da, ne mogu ti reći koje su poze, ali volim ih, sve ih volim!-rekla je Mara u emisiji. 

-Da li si perverzna u se*su? -nastavio je voditelj.

-Ja mislim da si to mogao da zaključiš iz mog razgovora sa tobom večeras, ali da jesam, da volim, pa ja sam mlada djevojka ja sve volim!” -kroz smijeh odgovorila je Mara u emsiji “Pretres”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS