calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA!

Tajči silovana! Pjevačica podijelila jezivo iskustvo: Mislila sam da ću to ponijeti u grob

Objavio: RHT
29/09/2023 4:40 PM

Tatjana Matejaš Kameron poznatija kaoTajči gostovala je kod Tatjane Jurić u podkastu “Skip or Beep” bravo! radija u kojoj se prisJetila teških životnih trenutaka, otkrila zašto je na vrhuncu slave otišla u Ameriku u potpunu anonimnost, ali i kako je završila u zatvoru.

I dok danas svojim životnim savJetima pomaže drugima, ne krije da se u mladosti s traumama nije znala nositi. Kao tinejdžerka je doživjela seksualno zlostavljanje i godinama se borila da ponovo zavoli sebe i vrati samopouzdanje.

– Nažalost, kao društvo nismo bili dovoljno svjesni mentalnih problema -ispričala je.

 -Rekla si da si tom zlostavljaču, silovatelju davno oprostila, a sebi dugo nisi mogla? Na koji način si sebe dovodila u pitanje?-  upitala ju je Tatjana Jurić.

– Nisam imala alata, to je problem, kako sam ja lično bila isprogramirana okolinom, vremenom, ja sam to potisnula duboko, duboko u sebe… Moja baka je znala da kaže – ja ću to ponijeti u grob… Tako da sam odlučila da nikada nikome ni slučajno neću reći, nego da ću to ponijeti u grob – iskrena je bila Tajči.

-Ni majci?-upitala ju je Tatjana, a Tajči dodala:

– Ni njoj, jer da sam rekla mami, ona me više ne bi pustila nigdje da idem sama, ni na nastupe, a plašila sam se da joj kažem jer sam željela da je zaštitim. Kako nešto tako užasno reći mami? Ma puklo bi joj srce-

Muškarca koji ju je zlostavljao nikada nije prijavila.

– Nema imena, to nije uopšte niti važno, jer to je toliko puno vremena prošlo ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj… Ja ne znam da li je ta osoba živa uopšte, a s druge strane da ulažem energiju u to… I oni muškarci i njima se to događa iz neke traume… – rekla je pjevačica.

Odlučila je da se ne bavi nasilnicima nego da pomaže žrtvama.

– Radim u zatvoru sa ženama koje su svašta prošle, mnogo gore nego ja. Žrtve seksualnog roblja nisu zavezane. Nažalost, kada policajac zaustavi auto u kojem su dvije cure koje ‘nekome pripadaju’ one ti nikada neće to dati do znanja… jer se boje i jer su izmanipulisane. Samim mojim radom sa tim ženama ja dajem doprinos da se to mijenja, time kako ja odgajam svoja tri sina ja tu vidim svoju odgovornost… Treba ozdraviti društvo! Normalno da se sada to dogodi da ću otići i reći ovaj čovjek – morate ga liječiti, ali kada tako dugo prođe vrijeme ima drugih načina na koje mi možemo uticati da se to više ne događa i ne ponavlja – iskrena je bila.

Iscjeljenje je pronašla i u duhovnoj muzici i pisanju. Tokom svoga boravka ljetos u Zagrebu, kada je nastao i ovaj intervju, objavila je emotivnu ispovijest – knjigu “Neslomljena”, koja će se uskoro naći u prodaji.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS