calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU

SLAĐA UVELA ĐANIJU INTIMNE RESTRIKCIJE: Pjevač očajan zbog odluke supruge

Objavio: RHT
29/09/2023 4:20 PM

Radiša Trajković Đani kaže da njegova supruga Slađana odbija da imaju intimne odnose kad umoran dođe sa svirke jer ne želi da se još više umori. On tvrdi da njegova žena ne želi da ga gleda kako posle niza tezgi odlazi na infuziju da bi se povratio, pa mu je uvela restrikcije u krevetu.

– Slađa ima novu taktiku kako da me natjera da uštedim energiju. Kad dođem s tezge i kad hoću da se volimo, ona mi ne da da joj priđem, nego me tjera na spavanje. Uskraćuje mi seks da bih se odmorio, muka joj je, kaže, da me gleda kako se bodem i idem na infuzije – rekao je Đani.

– Žena ne shvata da mi to pomaže i da me to regeneriše, nikako ne mogu da je ubjedim, pa sam odustao. Sad sam počeo da joj pričam kad sam odmoran, pa se tad prepustimo strastima i sve bude u redu. Ipak bih volio da me češće na ovaj način ispoštuje kad već tolike pare donosim u kuću – ispričao je folker kroz smijeh.

(Republika)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS