calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

STANIJA I ASMIN ĆE IMATI TAJNO VJENČANJE NA TAJLANDU?! Starleta odlučila da stane na ludi kamen sa kontraverznim biznismenom?!

Objavio: RHT
29/09/2023 10:20 AM

Otkriveni svi detalji tajnog vjenčanja Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića!

Stanija i Asmin
Foto:Alo

Kako “Svet” saznaje, starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević je sve oprostila Asminu Durdžiću i pristala da se uda za njega na Tajlandu. Zbog pritiska koji je trpjela sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je pljuje, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je riješila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

– Nisu planirali vjenčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovjek je prešao pola svijeta da je nađe tamo, on je odlijepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se vjenčati. Ona je uvijek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži – navodi izvor “Sveta”, pa dodaje:

Stanija Dobrojević
 printscreen

– Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i vjenčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vjere. Zbog porodice, koja još uvijek nije sigurna da je on pravi čovjek za nju, Stanija ćuti – nastavlja izvor.

Stanija Dobrojević
 printscreen

– Da se ne lažemo, i Staniji smeta ovaj skandal, ali on je stvarno gleda kao malo vode na dlanu i konačno da je našla nekog ozbiljnog muškarca koji se bori za nju, a ne klinca koji će da joj ljubomoriše, izlazi po klubovima i da ga ona finansira. Nadam se da će se uskoro ostvariti i u ulazoi majke, ona je to zaslužila i jako je teško podnijela gubitak bebe koju je čekala sa Asminom – završio je izvor gorepomenutog lista.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS