calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Ima 36 godina i još čuva nevinost! Od okoline dobija frapantne reakcije (VIDEO)

Objavio: RHT
28/09/2023 11:40 PM

Postoji mnogo stvari u životu sa kojima ne treba da žurimo, na primjer da odgovorimo onom slučajnom tipu iz srednje škole koji nam je poslao poruku na Fejsbuku prije tri nedjelje, ili da završimo tu knjigu koju smo „namjeravali da pročitamo tokom ljeta. ” A jedno je sigurno – ne treba žuriti da izgubite nevinost.

Foto: Printscreen youtube

Američka komičarka progovorila je o svojim problemima sa nevinošću u 36. godini. I ne samo to, Sonali Čandra je poljubila samo pet muškaraca u svom životu. Odgajana je u konzervativnoj porodici, gdje se seks smatrao svetim činom između muža i žene.

Međutim, sada je došlo do tačke da je čak i njena porodica tjera da „konačno to uradi“. Ali Čandra je spremna da spava samo sa muškarcem koji joj stavlja prsten na ruku i, kako se očekivalo, ovo joj je zakomplikovalo život.

“Prvi put sam jednom momku rekla da sam još nevina kada sam imala 26 godina. On, koji je bio moj prvi poljubac, moja prva prava veza – bio je šokiran. Spuštene vilice me je pitao da li ću ostati. zauvijek nevina”, rekla je ona u intervjuu za Truli TV.

Odbija ugovoreni brak

Na svoj 27. rođendan, shvatila je da je dečko nestao (prestao da joj šalje poruke), i, nažalost, kasnije se to ponovilo. „Kad god bi momak nestao, prošla bih kroz emotivni pakao. To mi slama srce i natjera me da pomislim da momci misle da sam dobra samo za seks.“

“Smatram seks svetim i posebnim činom. U stvari, ne volim čak ni riječ ‘seks’, više volim ‘voditi ljubav’. Biću spremna kada dobijem prsten od pravog”, dodala je ona. . Komičarka je ranije rekla za Dejli star da je bila u tri ozbiljne veze i da je izlazila sa ukupno devet muškaraca.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS