calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“NISAM KRIVA ŠTO SAM UNIŠTILA BRAKOVE” Ava Karabatić o bivšim mužem Anđelke Prpić: “Proradile su emocije i strast”

Objavio: RHT
28/09/2023 11:25 PM

Starleta Ava Karabatić šokirala je javnost iznoseći tvrdnje o navodnoj ljubavnoj aferi sa bivšim suprugom Anđelke Prpić, kao i o aktuelnoj zadrugarki Aneli Ahmić.

FOTO: ZORAN ILIĆ, MILAN ILIĆ / RINGIER

Ava je privukla pažnju medija nakon što je nedavno otpuštena sa klinike za liječenje od bolesti zavisnosti, gdje je boravila dva mjeseca zbog problema sa alkoholom, a sada je ponovo šokirala javnost.

Čim je napustila kliniku javno je govorila o Aneli Ahmić sa kojom je, kako tvrdi, imala razne situacije.

– Nisam ja kriva što se muškarci lijepe na mene. Nisam ja njenog vjerenika otela na silu – priznala je Ava, pa nastavila:

Aneli Ahmić
Aneli Ahmić

– Sjećam se da sam je ja učila hodati po glavnoj ulici u Dubrovniku. Sve je od mene naučila, to držanje i stav – tvrdila je starleta, pa otkrila da je, navodno, bila u vezi sa bivšim suprugom glumice Anđelke Prpić.

Anđelka Prpić
Anđelka Prpić

– Nisam ja kriva što sam brakove uništila. Na sve optužbe da sam rasturačica brakova uzvraćam osmijehom. Bio je jedan muž, glumice Anđelke Prpić. Živela sam u Balkanskoj ulici dok sam na jednoj televiziji radila kao voditeljka. Nalazio se tu jedan restoran u kom sam uvijek jela kad bih imala pauzu, tačno je bio pogled na moj stan. U to doba su se stvorile emocije i strast. Ja ne krijem da sam strastvena osoba. Ona mene nikad nije zvala, ne mogu da osporim da je ona jedna divna žena. Druge žene su me zvale, nije mi to jasno – priznala je Ava .

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS