calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zrinjski nakon velikog preokreta došao do 3. pretkola Konferencijske lige OPUSTILI SE NA PLAŽI! Veljko Kuzmančević se SKINUO, Verica Rakočević ne skida pogled sa 35 godina mlađeg muža! (FOTO) “ŽIVOT SA DVIJE ŽENE” Sultan poslao žene u polje da rade, dok se on brčka na bazenu Morgan Freeman otkrio koja mu je uloga najvažnija u karijeri: I danas imam poštovanje prema tom filmu Aleks, ćao! Car progovorio o Aleksandri Nikolić: Pokušao sam je napraviti gospođom ĐINA DŽINOVIĆ SE SNIMALA ISPOD TUŠA Vrele kadrove objavila javno, dodiruje se po tijelu, bujne grudi u prvom planu UČESNICA RIJALITIJA NAPRAVILA HAOS U KAFIĆU! Divljala i urlala, nasrnula na konobara, razlog je SKANDALOZAN Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac

KONAČNO PROGOVORILA: Evo šta je sve Dušan radio TANJI SAVIĆ!

Objavio: RHT
07/11/2021 2:00 PM

Pevačica Tanja Savić je podelila lično iskustvo na temu manipulacije iz braka sa Dušanom Jovančevićem, kada je doživela veliku neprijatnost.

 

– Ono što bih pre svega napomenula na temu muškaraca i manipulacije, jeste da mi žene steknemo zavisnost od njihove nazovi ljubavi, a u stvari to nije ljubav, već kašičice ljubavi, koji oni nama, nažalost, daju.

Printskrin

Šta može da vas spasi iz takvog odnosa? Ne možete da promenite vi vašeg partnera, kao što ni ja nisam mogla svog. Oni se nikad neće promenuti, to su takvi ljudi, to je jednostavno njihov karakter i tu nema prepravke – priča Savićeva.

 

Ona je svim ženama poslala bitan savet.

– Ono što možete da uradite jeste da sebe spasite. Ili ćete da trpite, da obolite, pa dobijete neku psihičku bolest, a kasnije neki kancer, daleko bilo, ali to tako ide. Ili ćete da bežite glavom bez obzira. Eto, ja sam izabrala ovo drugo, mada mene je ova situacija negde i spasila. Ova korona mi je i nešto dobro donela, možda ja nikad ne bih osetila mog manipulatora, nemam pojma. Nemojte trpiti ni psihičko ni fizičko nasilje, psihičko nasilje nekad može biti i gore od fizičkog – priča Tanja u emisiji “Magazin In”.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS