calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

OVO SU RITUALI ALEKSANDRE PRIJOVIĆ I NJENE MAJKE: Borka otkrila njihovu tajnu, pa spomenula i malog Aleksandra!

Objavio: RHT
28/09/2023 4:40 PM

Aleksandra Prijović održaće večeras prvi, od tri velika solistička koncerta u Areni. Kako je i sama u ranijim izjavama isticala da je još kao djevojčica sanjala da će jednog dana stati na tu scenu, a veliku zahvalnost za podršku koju su joj pružali na tom putu duguje svojoj porodici.

Svima je poznato još od takmičenja „Zvezde Granda“ da je Aleksandra talenat za muziku naslijedila od majke Borke Mihajlović koja je godinama radila kao pjevačica.

Prija nikada nije krila da joj je majka bila veliki oslonac kada je počela da se bavi muzikom, kao i baka i djed sa kojima je odrasla. Iako su joj roditelji razvedeni, mlada pjevačica imala je podršku i od oca Nedeljka koji je kćerki pritekao u pomoć u svim bitnim momentima.

Jednom prilikom su majka i kćerka zajedno stale pred naše kamere, a tada su otkrile šta najviše vole da rade kada vrijeme provode zajedno. Kako Aleksandra sada ima puno poslovnih obaveza, ipak uspjeva da odvoji vrijeme za najmilije.

– Volimo da pijemo kafu i da puno pričamo. Imamo puno tema naravno, glavna tema je mali Aleksandar – rekla je Borka i otkrila kako provodi vrijeme sa unukom:

– Ja se sa njim najviše igram, on je jedno zabavno dijete, dobro dijete koje ne plače. Uvijek je nasmijan i raspoložen. Kad god mogu ja dođem kod njih, trudim se da to bude što više.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS