calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota! Neugodan trenutak na aerodromu: Vjetar podigao haljinu Lauren Sanchez i sve otkrio KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak

TRUDNA ALEKSANDRA NIKOLIĆ ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM: Maja Marinković objavila skandalozne poruke sa Filipom Carem

Objavio: RHT
27/09/2023 5:40 PM

“Sada imate priliku da vidite ko priča laži, a ko govori istinu dok je u velikoj ljubavi sa svojom nazovi vjerenicom”, poručila je Marinković

TRUDNA ALEKSANDRA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM: Maja Marinković objavila skandalozne poruke sa Filipom Carem
Foto: Printscreen

Rijaliti zvijezda Maja Marinković raskrinkala je javno Filipa Cara u prepiskama koje je podijelila na društvenoj mreži Instagram, preko kojih se saznalo da joj je bivši učesnik “Zadruge” pisao tokom veze sa trudnom vjerenicom Aleksandrom Nikolić.

Maja Marinković
Foto: Printscreen

Naime, kako se može videti u jednoj od njih koja nam je posebno privukla pažnju, Marinkovićeva je u jednom trenutku dopisivanja sa Carem nazvala pobednicu šeste sezone “Zadruge” bednicom, na šta je on ostao nem i nije ni pokušao da stane u njenu odbranu, već je priznao da ga ona ne zanima i da se noćima opija.

Filip Car
Foto: Printscreen 

– Dobro jutro, drugari. Meni je svanulo, a vjerujem da će nekima da se smrkne. Nikada nisam voljela kada je neko cinkaroš, kada neko nekome čini zlo. Svima je jasno da sam više puta bila ugrožena od strane iste osobe. Javno i pred kamerama sam bila vrijeđana i omalovažavana, a ista ta osoba sada pokušava da stupi u kontakt sa mnom – počela je Maja oštro, pa nastavila.

Maja i Car
Foto:

– Ja svoje emocije nikada nisam krila i uvijek sam bila iskrena, dok su drugi pričali potpuno drugu priču. Istina uvijek izađe na vidjelo i zaista nemam potrebu da bilo koga štitim dok mene neko vrijeđa i omalovažava. Ipak, istina je potpuno drugačija. Sada imate priliku da vidite ko priča laži, a ko govori istinu dok je u velikoj ljubavi sa svojom nazovi vjerenicom – zaključila je Marinković, te iznela niz prepiski.

(alo.rs) 

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS