calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

ŽENO, POLOMI SE SVA! Dušica Grabović pala kao svijeća i poljubila pod!

Objavio: RHT
25/09/2023 5:40 PM

Pjevačica Dušica Grabović doživjela je incident na snimanju novog spota, okliznula se na ogromnim štiklama i pala.

Dušica je, naime, zamahnula rukom kako bi bacila i polomila predmete sa malog stola, ali je zamahnula toliko jako da nije uspjela da ostane na nogama. Kako je pod bio mokar, ona je proklizala i pala.

– Jesi li dobro?! Jesi dobro? – ponavljao je čovjek koji ju je snimao kada je pala.

– Pa ja znam da padam! – odgovorila je Dušica, da bi u opisu snimka duhovito dodala:

– Zamalo da izginemo ki mačići na sapunjavu dasku – prokomentarisala je Dušica u opisu video snimka koji je objavila.

Inače, pjevačica Dušica Grabović već neko vrijeme uživa u ljubavi sa partnerom, kojeg još uvijek krije od očiju javnosti.

Ona je svoju ljubav srela u najtežem životnom periodu – nakon očeve smrti. Kako je priznala, sretno je zaljubljena i planira da se uda za njega.

– U najtežem periodu svog života, nakon očeve smrti, Bog me je pogledao i poslao mi najveću ljubav. Na prvi pogled sam prepoznala da je on onaj pravi. Kada sam bila mala, moja pokojna baka mi je govorila: „Kada budeš srela čovjeka svog života, nešto će te presjeći preko stomaka i kada mu budeš vidjela oči zaboravićeš na sve koje si ikada imala, postojaće samo on“. Sada razumijem šta mi je pričala, jer mi se upravo to i desilo – tvrdi Dušica, a zatim je ispričala kako je upoznala dečka.

– Upoznala sam ga 3. septembra 2022. u inostranstvu na jednom od mojih nastupa. Čim sam ga pogledala u oči, znala sam da je on moja životna ljubav. Do sada nisam znala da postoje ovakva osjećanja. Iskreno, toliko sam sretna, da mislim da trenutno na planeti ne postoji sretnija osoba od mene. Radimo na porodici i na prinovi – kaže pjevačica.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS