calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SORAJA KONAČNO OBJAVILA FOTKU SA DEČKOM: Starleta se topi u njegovom zagrljaju, on sav u mišićima (FOTO)

Objavio: RHT
24/09/2023 10:00 PM

Sada je na svom Instagram profilu objavila muškarca, koji joj je po svemu sudeći partner, jer se drže za ruke i uz to napisala.

Soraja Vučelić
Foto:Alo/printscreen

Multimedijalna ličnost Soraja Vučelić početkom godine se porodila i na svijet donijela sina Kana. Nekoliko puta je u intervjuima isticala kako se osjeća kao potpuno nova osoba.

Sada je na svom Instagram profilu objavila muškarca, koji joj je po svemu sudeći partner, jer se drže za ruke i uz to napisala.

Soraja Vučelić sa dečkom
 printscreen

– Moja ljubav je moj omiljeni glumac ikada – stavila je Soraja zagonetno na Instagramu, dok mu je lica prekrila srcem.

Podsjetimo, Soraja je jedan dio ljeta provela u Crnoj Gori sa sinom Kanom.

Soraja
 printscreen

– Dosli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovdje su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira, ni svog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti – rekla je ona nedavno za “Premijeru” i dodala:

– Kan je dijete za poželjeti, život mi se promijenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sad sam totalno spremna za to. On mnogo voli djecu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS