calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“DJEVOJKA TREBA DA SE DOPADNE MENI A NE DRUGIMA” Vojaž iskreno o novoj djevojci, porodici i karijeri

Objavio: RHT
24/09/2023 4:30 PM

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž posjeduje talenat za muziku i glumu. Juče je napunio 22 godine, a iza sebe ima horde fanova i internacionalnu karijeru. Međutim, djetinjstvo ovog mladića nije bilo nimalo lako.

Njegov otac je Milan Veruović, koji je bio tjelohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića i koji je bio sa njim u momentu atentata u kojem je i sam bio teško povrijeđen, a zbog ugrožene bezbjednosti sa suprugom i djecom se preselio u Francusku. Inspirisan tom pričom, Mihajlo je sebi dao umjetničko ime Vojaž, što u prevodu znači “putovanje”.

Iako je imao traumtatično djetinjstvo, izrastao je u jednog kulturnog i vaspitanog momka. Dječacima je idol, djevojčicama primjer idealnog partnera, a sebi je još od malih nogu obećao da će biti uspješan.

– Trudim se da idem stepenik po stepenik, ne može da se preskače. Prvo da osvojimo sve ovdje, pa idemo u Evropu, pa dalje, ali to su sve snovi i mašta, ali jako vjerujem u sebe. Nekome je možda smiješno i imaginacija, ali ja vjerujem- kaže Mihajlo koji je juče publici predstavio duet sa Merom “Blok lajf”.

Vojaž se u Srbiju vratio sa osam godina, a život u Francuskoj je ostavio kao podsjetnik na teške dane.

– Često je taj život sa mnom, kada god nešto dobro ili loše uradim sjetim se šta sam proživljavao tada i to mi je nekako motiv i odatle crpim nenormalnu količinu snage za sve što radim. Ali, uvijek sebi kažem, nikad više tako. Svima je to jedno loše sjećanje, ne volimo da pričamo o tome, više uživamo u darovima koje nam je sada dao Bog – kaže on.

Dok je otac taj koji ga ispraća i dočekuje sa nastupa, majka Žana, je zadužena za sugestiju.

– Mama mi je veći kritičar. To je dobro jer uvijek imam nekoga ko će da mi kaže: nije dobro, moraš bolje. Najviše mi zamjera tekstove pjesama, često pita: jer baš moraš toliko da budeš kontroverzan. Ali, šta ću moram – kroz osmijeh priča i priznaje da je nekada i mijenjao riječi pjesme:

– Mislio sam da je vreme da se vratim na fabrička podešavanja i izbacim nešto što zapravo osjećam. Trenutno sam zaljubljen, tako da sam izbacio pjesmu koja pjeva o tome.

On je u vezi sa Tamarom Kujačić.

– Želio sam da sačuvam to za sebe, ali Bože moj. Nemoguće je da se sakrije, jedino da sjedim kući u podrumu. Podržava me ali je ne zanima javni život- kaže, a na poređenje njegove izabranice sa Breskvicom, odgovara:

– Kome treba da se dopadne moja djevojka – meni ili drugima? Kontradiktorno je.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS