calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

UZNEMIRUJUĆE Na klub u kojem je pjevala Maja Berović BAČENA BOMBA

Objavio: RHT
24/09/2023 10:30 AM

Pjevačica Maja Berović je samo nekoliko minuta prije početka gostovanja u emisiji “Amidži šou” čula zastrašujuću vijesti.

Foto: ATAImages

Zbog toga je nedugo potom pred kamerama Pink televizije progovorila o incidentu, koji se dogodio u Zagrebu. Naime, saznala da je na klub u kojem je ona posljednja nastupala bačena bomba… Ta vijest ju je šokirala i uznemirila, a to je bilo vidljivo i iz njenih reakcija…

– Ja sam šokirana, prvi put sam sada to čula, ja jako volim Zagreb, šokirana sam da je došlo do nekakvog incidenta – rekla je Maja. 

Podsjetimo, kako je Berović tom prilikom otkrila, njen organizam je nakon porođaja napala bakterija zbog koje je morala da bude operisana čak pet puta, a ljekari su u jednom trenutku razmatrali i opciju da joj amputiraju nogu do koljena.

– Da, imala sam ozbiljan zdravstveni problem. To su vjerovatno svi mislili, s obizom da je zaista o tome nisam pričala, jer generalno nisam bila osoba koje je svoj privatni život i lične probleme pretjerano iznosila u javnost, te su svi, pa čak i moji fanovi, pomislili da sam se samo umorila od muzike i svega toga što ona nosi. Imala sam ozbiljan problem, mislila sam u jednom trenutku da ću morati da odustanem od svog posla i muzike, jer se to zaista od jedne bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru – priznala je pjevačica.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS