calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

SKINULA SE ŽENA OD SULTANA Pjevačica pokazala minijaturne tange, tanak struk i nove silikone NIKAD U VRELIJEM IZDANJU (FOTO)

Objavio: RHT
23/09/2023 9:59 PM

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao “Žena od sultana”, uživa na odmoru u toplijim krajevima i tu priliku iskoristila je da pokaže nove silikone i atraktivnu figuru.

Foto: Instagram/Printscreen

Naime, Tijana se skinula u narandžasti bikini i pokazala izvajanu figuru, a sve oči bile su uprete u njenu pozamašnu pozadinu, koja je još više došla do izražaja u mikro tangama, koje su se jedva i primijetile zbog oblina.

Pjevačica je pozirala na stepenicama, koje vode u more, a mnogi su ostali u nevjerici da se pjevačica usudila da obuče ovako provokativan model kupaćeg.

“Tijana je bomba”, “Kakvo savršenstvo od žene”, “Ima obline za desetku”, “Top riba”, “Brutalno izgledaš, svaka čast”, nizali su se komentari.

Podsjetimo, pjevačicu Tijanu Milentijević snimili su na jednom privatnom veselju kako drži novčanice u rukama. Međutim, u jednom trenutku su joj novac okačili za bretele od haljine. Ipak, ona je nedavno istakla da ne dozvoljava da gosti imaju takvu slobodu kada pjeva.

– Inače to i ne dozvoljavam, jedino sam tada dozvolila ovaj snimak što je izašao pošto je bila bretela u pitanju, inače ne dozvoljavam da mi tako prilaze ljudi i stavljaju gdje žele. Jedino da je fora, recimo za sandalu ili kada je bila prilika da su svi obučeni Getsbi fazon, pa sam imala traku na glavi, pa to može da bude zanimljivo, ali ne dam na neki način da bude i meni neprijatno – ispričala je pjevačica u emisiji “AmiG show”.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS