calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

Bura na mrežama zbog čizama od 3.800 €! Pogledajte snimak zbog kog sve GORI! (VIDEO)

Objavio: RHT
23/09/2023 10:40 AM

Jelena Karleuša jedinstvenim stajlinzima napravi haos gdje god da se pojavi, a nebrojeno puta se pričalo o tome da neke od najvećih svjetskih zvijezda kopiraju njene modne odabire.

Mnogi su to osporavali komentarima kako “svjetske zvijezde sigurno ne gledaju šta radi naša”, ali nerijetko su snimci dokazivali da je upravo Karleuša bila prva koja je ponijela neki odjevni komad.

Brojni primjeri govore sasvim dovoljno, a posljednji u nizu desio se prošle noći kada je Bijonse najveća muzička ženska zvijezda ponijela iste čizme koje je Jelena nosi već neko vrijeme u sklopu promocije svojih novih albuma “Alfa” i “Omega”. U pitanju su čizme sa ogromnom platformom brenda “Rik Ovens” i njihova cijena je “samo” 2.280 eura na popustu, dok su pre sniženja koštale čak 3.800 eura.

Bijonse je ove čizme nosila na koncertu u Dalasu, a JK ih je posljednji put nosila u javnosti na promociji svoja dva nova albuma u Beogradu na vodi. Prije toga, Bijonse je imala koncert na “AT&T” stadionu u Arlingtonu, dok je Jelena skupocjene čizme nosila 31. augusta, na reviji na kojoj je bila specijalna gošća u Amsterdamu.

-Au, pa Karleuša jede Bijonse za doručak- jedan je od hit komentara na “Iksu” (nekadašnji Tviter) snimak na kojem su ljudi uporedili Bijonse i Jelenu u istom skupocjenom autfitu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS