calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Jovana Ljubisavljević ORONULA?! Karićeva bivša ucveljena jer Cecin bivši NEĆE DA JE ŽENI? Ne zna šta će od muke? (VIDEO)

Objavio: RHT
21/09/2023 11:40 PM

Beogradski frizer Boris Obreški preksinoć je proslavio 38. rođendan u jednom prijestoničkom restoranu, gdje su bile prisutne brojne poznate ličnosti koje je godinama uljepšavao.

FOTO: Hypetv

Među njima našla se Goga Sekulić, Olja BarjamiVesna Zmijanac, Ljupka Stević i mnoge druge poznate ličnosti.

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević, koja je ostala upamćena po burnoj vezi sa Stefanom Karićem progovorila je o svojoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, bivšim dečkom Svetlane Cece Ražnatović, ali i njihovom vjenčanju.

FOTO: Hypetv

– Odlučila sam da budem najbolja verzija sebe i sve kockice se polako sklapaju. Najviše komplimenata i saveta dobijam od svojih gostiju. Nisam sebe zamišljala kao voditeljku, ali sam uvijek bila komunikativna i voljela da pričam, nisam imala tremu, tako da su se i tu kockice uklopile – rekla je Jovana, a na pitanje da li sebe ponovo vidi kao učesnicu rijalitija Jovana se najpre zakašljala, pa prokomentarisala sljedeće:

– Ovo nije zbog pitanja, ja vodim emisiju koja se tiče rijalitija, pa samim tim moram da budem u toku, ali kao takmičara sebe ne vidim – rekla je Jovana.

FOTO: Hypetv

Zatim je progovorila o potencijalnom vjenčanju sa Srejovićem.

– Jedan dan bih pravila gala svadbu tri dana i tri noći, a drugi dan bih se negdje udala da niko ne zna, ali svakako ćete biti obaviješteni – rekla je Jovana.

Mnogi su komentarisali da je oronula i da je neraspoložena zbog pitanja oko vjenčanja, jer nije sigurna da li je Srejović voljan da je oženi.

Detaljnije u videu ispod.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS