calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO)

VLADIMIR TOMOVIĆ I MILOŠ BIKOVIĆ u srodstvu!

Objavio: RHT
05/11/2021 8:00 PM

Glumac Miloš Biković predstavio je u javnosti novu devojku Ivanu Malić na premijeri filma “Južni vetar 2”. Od kako je prošetala crvenim tepihom sa Bikovićem zgodna crnogorka ne prestaje da intrigira javnost.

 

U medijima se pojavila nformacija da je lepa Ivana pravnica i da je poreklom iz Crne Gore a sada je otkriveno i da je u srodstvu sa bivšim učesnikom Zadruge Vladimirom Tomovićem.

Printskrin/Instagram

– To mi je sestra. Živimo “kuća do kuće”. Njen otac i moj otac su braća od ujaka. Šta o Ivani da kažem osim sve najbolje, pametna, obrazovana i sestra za ponos – rekao je Tomović i dodao:

– Za nju i Bikovića sam saznao iz medija i šta da kažem, želim im sve najbolje, ona zaslužuje da bude srećna. Samo neka se vole – završio je Tomović.

 

U Ivaninoj porodičnoj kući u Baru navodno se uveliko spremaju doček za “zeta” koji bi nakon premijere filma trebalo da dođe na upoznavanje sa familijom.

Podsetimo, Miloš Biković predstavio je javnosti novu devojku na premijeri filma “Južni vetar – Ubrzanje”.

IZVOR: KURIR.RS/TELEGRAF.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS