calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

LUKAS I MIRKOVIĆ ODRŽALI PREDAVANJE Aca i Saša hoće da edukuju estradu o tome kako se organizuje koncert velikih zvijezda

Objavio: RHT
21/09/2023 10:49 AM

Aca Lukas tvrdi da je uz pomoć Saše Mirkovića uspio da nauči kako treba da se postavi prema pojedinim kolegama kada su koncerti u pitanju

Aca Lukas
Foto: Alo/ATA Images

Gostujući u jednoj emisiji na Hajp TV Aca Lukas se dotakao kolega, koncerata i uopšte njihove organizacije. Kako je naveo, uz pomoć Saše Mirkovića koji je već duže vrijeme zadužen za sve njegove koncerte i nastupe, naučio je kako da se ophodi prema nekolicini pjevača koji su mu dosad tražili karte za njegove koncerte smatrajući da je uobičajeno da ih dobiju za džabe.

Foto: Yotube/Printscreen

– Ja sam imao problem kada su u pitanju prijatelji jer sam svima dijelio karte za svoje koncerte, ali taj problem mi je riješio gospodin Mirković – započeo je Lukas i dodao: 

– Znaš, desi se da neko nema ni obzira, ali od kada radim sa Sašom, naišao sam na zid profesionalizma. Što se pak kolega tiče, tu sam i prije Saše bio kategoričan, ja ne pravim koncerte za kolege, pa ih lijepo pošaljem na blagajnu po karte, jer ja ne pravim koncerte za kolege, neka kolege prave koncerte i neka se posjećuju međusobno, ja nemam ništa protiv. A kada su moji koncerti u pitanju, poslije svakog jasni su svi izveštaji. Mogu da izdvojim jedan kontigent karata koji bih nazvao edukativni kontigent kako bi i kolege i njihovi menadžeri vidjeli kako izgleda kada se realno napuni Arena ili bilo koja druga hala, tako da moram da predložim Saši da organizujemo jedan edukativni koncert i da im sve objasnimo preko video-bima, mislim da bi to bilo korisno za sve njih – zaključio je Lukas u svom stilu.

(alo.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS