calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega!

Indira Levak o prinovi u porodici: U naš život došao je Liam i donio nam radost

Objavio: RHT
20/09/2023 8:00 PM

Pjevačica je napunila 50 godina i otkrila kako je postala i baka jer je sin njezinog supruga Miroslava dobio sina što je razveselilo cijelu porodicu.

Pjevačica Indira Levak proslavila je 50. rođendan i otkrila je čemu se najviše veseli u pedesetima i što joj je najvažnije za dobar život.

– Za dobar život najvažnije su razumijevanje, tolerancija i puno rada na sebi. Ništa ne bih mijenjala. Sve što je prošlo vodilo me ovdje gdje sam danas i zahvalna sam na svemu. Sretna sam i voljena. Radim ono što volim. Ostvarila sam puno onog što sam kao curica željela. Želim samo zdravlje, a onda su sve želje ostvarive! – ispričala je.

Prije tri godine, pjevačica poznata po svojim energičnim nastupima otkrila je kako ona i suprug Miroslav planiraju usvojiti dijete, a otkrila je kako njihova porodica postala bogatija za novog člana jer je Miroslavov sin iz prethodnog braka postao otac.

– Čovjek snuje, a Bog određuje. Tačno prije godinu dana naš Roberto postao je otac, otada je u naš život došao Liam i donio nam neizmjernu sreću i radost – otkrila je Indira. 

Ona i suprug ovog su juna proslavili devetu godišnjicu braka, a njihova ljubavna priča počela je kao prijateljstvo, a prvi susret dogodio se u teretani. Vjenčali su se 2014. godine na imanju vinarije Coner u blizini Bjelovara, a vjenčanje je bilo intimno.

(Večernji.hr)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS