calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO)

“MUŠKARCI SU POLUDJELI ZA MNOM, SVE IM DAJEM” Milica Dabović nakon raskida šokirala izjavom!

Objavio: RHT
20/09/2023 6:40 PM

Bivša košarkašica Milica Dabović raskinula je devetomjesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetkovićem, vjenčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, a razlog raskida su, kako je priznala, poroci od kojih nije mogla da odvoji sada već bivšeg partnera.

– Ja sam super, lijep je osjećaj biti slobodna žena, zaboravila sam kako je to. Ja tugujem, jako sam emotivna, bole me neke stvari. Ljepše je u vezi zato što imaš nekog ko te voli i ko te čuva, ja to dugo nisam imala. Ne želim da pričam o njemu više, to je bila takva ljubav da je moralo nešto da se desi da bismo se rastavili, baš mi je žao – rekla je ona na početku pa nastavila.

– Neki muškarci jednostavno nisu muškarci, ja sam shvatila da treba da probam da bih znala. Osjećam se drugačije, godine iskustva napravile su od mene pravu ženu. Daću sebi tri godine pauzu, a onda mogu da razmišljam dalje. Ja vjerujem u ljubav, mislim da svakog od nas čeka srodna duša. Nebitno je to da li je u pitanju muškarac ili žena – rekla je ona.

Ona je potom otkrila da su muškarci poludjeli za njom.

– Muškarci su poludjeli za mnom. Sve im dajem, ali je smiješno je pričati o materijalnim stvarima. Važno je da sam ispunjena i sretna – jasna je bila ona.

Milica se osvrnula na odnos sa bivšim partnerom Milanom.

– On vrlo dobro zna šta je izgubio, pisao mi je, ali nemamo o čemu da razgovoramo. Odgovorila sam kratko i jasno. Treba mu vremena da shvati neke stvari, ali biće kasno. Ja sam vjerovala da ću sa njim dočekati starost, ali sam se prevarila – rekla je Milica Dabović.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS