calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO) “NIŠTA MI SE NE SVIĐA” Tanja Savić brutalno iskrena o Cecinom i Vojaževom duetu, žestoko oplela! (VIDEO) Hasan Salihamidžić operisan u Minhenu: Popularni Braco dobio novi kuk Ekskluzivno otkrivamo: Aca Amadeus se odlučio za šokantan potez! Nećete vjerovati šta je ovog puta uradio! (FOTO) Jeste li bijesni zbog novih čepova: Svi pogrešno otvaramo nove eko-boce, evo kako treba HITNO OGLAŠANJE SESTRE MIONE JOVANOVIĆ: Udarila Ša tamo gdje ga najviše boli, pa najavila ljetovanje u Selcetu… Novak nakon tri sata muke uspio da pobijedi Škota!

Pogledajte u kakvom raskošu živi Ana Sević: BAZEN USRED STANA OD 50.000 €…

Objavio: RHT
20/09/2023 10:20 AM

Luksuzni dom Ane Sević i Danijela Nedeljkovića nalazi se na Vračaru, a uređen je po pjevačicinom ukusu!

Foto: Printscreen Instagram

Pjevačica iz braka sa pjevačem Darkom Lazićem ima kćerku Lorenu, a sa Danijelom kćerku Senu i sina Simenona…

Ova mnogočlana porodica uživa u luksuznom stanu na Vračaru, koji je pjevačica uređivala po svom ukusu. Vodila je računa o tome da njihov dom bude podređen djeci, pa nije pretjerivala sa detaljima, već je gledala da sve bude prostrano i udobno.

Luksuzni stan lijepe pjevačice odnedavno je preuređen, pa je njena porodica dobila i centralno mjesto za uživanje – bazen.

Ona je jednom prilikom i pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen, dok su radovi još bili u toku.

Podsjetimo, njen ponosni suprug Danijel bio je presrećan zbog proširenja porodice, a svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju.

Kako se pisalo, Danijel je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu.

– Ana je oduvijek željela da ima spa u svom domu, a Daniel je još prije njenog porođaja počeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procjenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 eura. Ana će ovog ljeta sa kćerkama i sinom moći da uživa na bazenu i privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije – rekao je izvor blizak pjevačici prije izvjesnog vremena.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS