calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

MAJKA JE MAJKA! Snežana Đurišić prvi put iskreno o sinu i njegovoj ružnoj prošlosti!

Objavio: RHT
06/04/2021 9:00 AM

Đurišićki najviše smeta to što je okruženje i dalje surovo prema njenom sinu i što čaršija hoće da ga ukopa uprkos tome što se potpuno promenio. Naime, zbog priča koje i dalje o njemu kruže, majka priznaje da mu je mnogo teško čak i sad, kad je rešio da krene iz početka

Pevačica Snežana Đurišić  progovorila je o sinu Marku Gvozdenoviću koji joj je godinama zadavaop brige i probleme i koji javnosti poznat po skandalima.

Ona tvrdi da se njen naslednik posle mnogih životnih grešaka, koje je skupo platio, dozvao pameti i vratio na pravi put.

Snežana Đurišić – Foto: Printscreen

Đurišićki najviše smeta to što je okruženje i dalje surovo prema njenom sinu i što čaršija hoće da ga ukopa uprkos tome što se potpuno promenio. Naime, zbog priča koje i dalje o njemu kruže, majka priznaje da mu je mnogo teško čak i sad, kad je rešio da krene iz početka.

 Drago mi je što se sada konačno stabilizovalo malo i što staje na noge, ali tračevi ne prestaju. To je mrlja koja će da ga prati i prosto je to tako. Kakav god on bio sin mi je i ja ne mogu da budem protiv njega. I dan-danas ne dam da bilo ko u mom prisustvu kaže jednu ružnu reč o mom sinu. Kakav-takav, moj je. Nekoliko puta sam zbog njegovog ponašanja i sama prošla kroz pakao, ali i on je. Ne treba da se vraćamo na te teške trenutke – kaže Snežana i nastavlja:

 Marko je moje dete, kakav god da je i kako god da se ponaša, na kraju krajeva. Ja mogu o svome detetu da počnem da vam pričam sve i svašta, ali mislim da je suludo bilo šta od toga iznositi u javnost. Smatram da za tim nema potrebe. Naravno, ko god se usudi da priča loše o mom detetu imaće posla sa mnom. U prošlosti je pravio kardinalne greške i puštam ga da plaća račune za njih, baš kao i svaki drugi normalan čovek. Svesno je radio stvari za koje je znao da će mu mnogo više oduzeti nego doneti, ali sam je kriv. Nadam se da je iz svega izvukao pouku – poručila je Snežana.

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS