calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

ŠOK – FILIP I ALEKSANDRA RASKINULI ZBOG KRISTIJANA!? Nikolić spakovala stvari i vratila se u Beograd!

Objavio: RHT
18/09/2023 12:12 PM

Pobjednica poznatog rijalitija Aleksandra Nikolić oglasila se na svom Instagram profilu i po ko zna koji put objavila da su ona i Filip Car stavili tačku na njihovu ljubavnu vezu.

Foto: HYPE TV

Nikolić i Car su više puta do sada raskidali, a kao razlog uvijek ostaje isto objašnjenje: “Nisu našli zajednički jezik” kada je u pitanju njihova budućnost.
Tako je i ovog puta to osnovni razlog, te je Aleksandra napisala u svom oglašavanju da je na putu za Beograd i da joj treba razumijevanje i mir.

Foto: HYPE TV

Ono što je svima “zaparalo ušli” je to da je raskid uslijedio odmah nakon šokantnog gostovanja Kristijana Golubovića u emisiji “Vatreno krštenje” na našoj televiziji u kojoj je on izneo detalje njegovog odnosa sa Nikolić tokom boravka u rijalitiju, a uz sve to, svima je poznat sukob i rat na društvenim mrežama između Cara i Golubovića, pa se čak spominjala i navodna sačekuša ispred Pink televizije, o kojoj je, takođe, Kristijan govorio u emisiji na Hype televiziji.

Foto: Printscreen / Ilustracija

Golubović je – između ostalog, iznio šok detalje iz prošlosti Nikolić, pa se mnogi pitaju da li je njegovo gostovanje i iznešene informacije u emisiji doprinijelo da Car definitivno donese odluku da raskine sa Aleksandrom, budući da je njeno oglašavanje o raskidu uslijedilo samo jedan dan nakon Kristijanovog gostovanja na Hype TV-u.

Foto: Printscreen

– Imam svjedoka i dokaze da se bavila najstarijim zanatom, moj drug je bio sa njom, možemo i na sud, ali i na poligraf, pa da vidimo ko laže, a ko govori istinu – rekao je između ostalog Kristijan u emisiji “Vatreno krštenje”.

Šta je sve Kristijan izgovorio u emisiji o Nikolić, ali i o Caru, pogledajte klikom na video ispod ovog teksta, a da li je ovo jedan od razloga zbog kojih su ovo dvoje prekinuli vezu, zaključite sami:

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS