calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

Željko Joksimović najavio novi album

Objavio: RHT
18/09/2023 12:32 PM

Jedan od najpopularnijih muzičara regije Željko Joksimović, nakon dužeg perioda posvećenosti radu na televiziji i filmskoj muzici, vraća se na scenu!

Foto: Twitter 

Osim što ga u narednim mjesecima očekuje nekoliko nastupa u Hrvatskoj, otkrio je i da uskoro izbacuje dugoočekivani novi album i to sa numerama koje je godinama čuvao.

“Sve te pjesme koje se nalaze na novom albumu stare su četiri, pet godina i ja ih ljubomorno čuvam u ladici. Zašto toliko čekam? Volim eksperimentisati u muzici, a imao sam i drugih obaveza, ali mislim da je ova jesen pred nama period kada će te pjesme biti predane publici, da budu njihovo vlasništvo” rekao je Željko Joksimović, ne skrivajući da je možda upravo ovaj val koncerta u Hrvatskoj prilika da predstavi nove pjesme.

“Zašto ne, možda je ovo genijalna prilika da se publika upozna s novim pjesmama, poznat sam po tome da volim eksperimentisati” zaključio je Joksimović.

Za jesen su najavljena čak dva nastupa, 4. novembra u Zadru i 11. istog mjeseca u Zagrebu, dok je za početak iduće godine najavljen i koncert u Osijeku.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS