calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“Ne znam ko može da me fascinira poslije svega” INDI PROGOVORILA O RAZVODU: “Brak mi je veliko RAZOČARANJE”

Objavio: RHT
15/09/2023 8:40 PM

Pjevačica Indira Aradinović Indi govorila je javno o operaciji želuca koju je imala prije tri godine, kao i golgoti kroz koju je prošla zbog nje.

Foto: Printscreen Instagram

Sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

– Recept je moje dobre linije je da sam se operisala prije tri godine, jedva preživjela zarad ljepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem – poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Na pitanje da li bi poput sestre Edite Aradinović za potrebe snimanje nekog spota ili projekta ošišala kosu, Indi je odgovorila:

– Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to dio šou-biza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala i otišla u vatreno crveno, pa sad u crnu – smatra pjevačica i usput se nadovezuje na to u kakvim je sada odnosima nakon javne tuče sa sestrom Editom.

Foto: Printscreen Instagram

– U odličnim smo odnosima – kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i pred kraj intervjua otkriva da li ima momka.

– Srećno slobodna. Uvijek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesrećno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli ne može da voli ni druge. Poslije svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira – zaključuje Indi za medije.

Nakon samo četiri mjeseca pjevačici je pukao brak sa biznismenom koji živi u Danskoj, a kako ističe sada, više u brak kao instituciju ne vjeruje.

Foto: Printscreen Instagram

– Meni je brak jedno veliko razočaranje, moj prvi brak. To ne znači da je neuspješno zauvijek, ali trenutno nisam u fazonu da vjerujem da postoji čovjek koji bi mogao da me vodi kroz život – poručuje Indi.

Podsjećanja radi, Indi je bila razočarana ponašanjem bivšeg supruga, jer u bitnim životnim situacijama nije bio tu za nju.

– Dok neko skija po planinama, neko prolazi težak period u životu, opet sama. Odlaze nam najbliži, spremamo se za operaciju, pripremamo se za razvod. Ali dobro. Lekcija nikada nije na odmetu. Nauči se čovjek svega, dok je živ. Sve prođe. I dobro i loše… – napisala je u februaru ove godine Indi na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS