calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO)

Puno košta pranje: Pogledajte našta liči Darina mašina od 270.000€

Objavio: RHT
15/09/2023 7:40 PM

Dara Bubamara često govori o skupocjenim automobilama kao i da zna da povremeno uživa u brzim vožnjama.

Ipak, iako voli svoje četvorotočkaše, Dara izgleda da ne brine previše o njima, te je na internetu osvanuo snimak na kojem se može vidjeti njen poznati mercedes u ne tako sjajnom izdanju.

Dara je iz svoje garaže u Novom Sadu izašla bez trunke šminke ali i sa velikim osmijehom na licu. Međuim, poznato je da je pjevačica često u gužvi, pa svog ljubimca nije stigla da opere, te je poznati bijeli mercedes djelovao kao da je potpuno izgreban.

Podsjetimo, pjevačica je nekoliko puta uhvaćena da na autoputu, gdje je dozvoljena maksimalna brzina od 130 kilometara na sat, vozi brže od 200!

– Volim brzu vožnju, ali nikad ne ugrožavam druge u saobraćaju. U gradu se pridržavam ograničenja, ali na autoputu cjepnem po gasu! Za volanom sam kao muškarac – rekla je Dara jednom prilikom za Informer.

Inače, Dara tvrdi da posjeduje najskuplji automobil na estradi za koji je rekla da košta čak 270.000 eura.

– Ne pijem, ne drogiram se, ne izlazim, pa mogu da trošim na dobra kola! Zato i vozim auto od 270.000 eura! Možda ne bih bila toliki zaluđenik bjesnim kolima da nisam na estradi, gdje je vječita borba oko toga ko je najbolji. Svi pjevači se takmiče, pa i ja. Ranije sam željela obične cipele, a sada “zanoti”. O satu nisam ni razmišljala, a danas hoću “roleks”. Ušla sam u tu mašinu iz koje nema povratka! – rekla je jednom prilikom pjevačica.

Ipak, priča se da nije u njenom vlasništvu, već da za njega navodno plaća mjesečnu ratu kako bi ga imala na korišćenje.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS