calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Influenserica zaradila milione prije 20. rođendana: Stvar koju je učinila za roditelje neće nikad zaboraviti IVAN MARINKOVIĆ POBJEGAO IZ RIJALITIJA: Procurio necenzurisani snimak VRELA LIDIJA! OMAKLO JOJ SE! Glumica se snimala, a onda joj ispale grudi! (FOTO) SUOČAVANJE UROŠA I IVANA MARINKOVIĆA! Rajačić priznao šta mu je sve radila Jelena! OVO SU DETALJI SKANDALOZNE PREVARE Novo pravilo na sarajevskom aerodromu PRVA ISPOVIJEST NAKON PRELJUBE U RIJALITIJU! Jelena Marinković bez dlake na jeziku: Nije bio uz mene kada je trebalo NAKON RAZVODA HARISA I MELINE ĐINA SVE PRIZNALA: ”Imala sam katastrofa problem” STANISLAV SUROVO PONIZIO ŠA: Priredio mu neviđeni blam! “Nakon nove godine Miona više nije ista” Bačena bomba na ugostiteljski objekt na Grbavici JOŠ DVOJE IZBAČENO IZ RIJALITIJA Muk u “Beloj kući” ROMSKI HOROSKOP OTKRIVA KOM ZNAKU ĆE JUL PRISJESTI: Emotivne turbulencije će vam doći glave DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DJECU! Ivan Marinković “udario” Jelenu gdje je najviše boli, ovo niko nije očekivao! ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko

OTKRIVENO! LUKAS ULAZI U GINISOVU KNJIGU REKORDA!

Objavio: RHT
15/09/2023 10:20 AM

Prvo prikazivanje Lukasovog filma “Pokidan” zakazano je za 3. novembar u Štark areni, koja može da primi više od 20.000 ljudi, a u publici će se naći i članovi kontrolnog tima koji bilježe svjetske rekorde

ALO! EKSKLUZIVNO OTKRIVA Lukas ulazi u Ginisa!
Foto:massonari josida

Osim što drži vodeće mjesto među muzičarima u regionu, folker Aca Lukas svoja interesovanja proširio je i van granica muzike, te je svoju burnu životnu priču najprije pretočio u knjigu „Ovo sam ja“, a potom i u film „Pokidan“.

Premijera Lukasovog filma zakazana je za 3. novembar u Štark areni, a kako Alo! saznaje, velika je vjerovatnoća da će taj događaj ući u Ginisovu knjigu rekorda. Kako nam je ispričao izvor blizak organizatorima, toga dana u Areni će biti i kontrolori iz Ginisa koji će utvrditi da li će projekcija filma „Pokidan“ biti najmasovnija premijera svih vremena. 

promo

– Ekranizacija Lukasove biografije zakazana je za početak novembra, a ono što ovu premijeru razlikuje od svih dosad prikazanih jeste broj ljudi koji će je pratiti. Prvo prikazivanje filma biće u Štark areni koja ima kapacitet od 20.000 ljudi, a nijedna premijera dosad nije okupila ovoliki broj gledalaca. S tim u vezi, na ovoj projekciji naći će se i članovi kontrolnog tima Ginisove knjige rekorda koji će do detalja ispratiti svaki korak, te odlučiti da li će ovaj događaj oboriti rekord u najposećenijoj filmskoj premijeri u istoriji – otkrio nam je izvor blizak ekipi koja vredno radi na pripremi ovog ostvarenja.

Osim ove i više nego interesantne informacije, sagovornik je za Alo! otkrio i koje dijelove folkerovog života možemo očekivati na filmskom platnu.

– Film je donekle inspirisan Lukasovom biografskom knjigom koja nosi naziv „Ovo sam ja“, a obuhvatiće gotovo sve segmente njegovog života, kako profesionalne, tako i privatne. Počevši od samog starta Acine muzičke karijere, pa preko svega što je ona sa sobom donijela u njegov život, a to su svakako silni poroci koje Lukas ne poriče. Kockanje, žene, alkohol i konzumacija narkotika su pjevačeva prošlost koju on i drži na tom mjestu, a sve to će svojim vijernim fanovima dati na dlanu kroz filmsko ostvarenje – istakao je sagovornik.

– Glavnog lika, Peđu Kovača, tumačiće poznati glumac Mladen Sovilj, koji se odlično snašao u ovoj ulozi, Peđinu majku igraće Vesna Stanojević, a Acinu prvu ženu Marija Pikić. U filmu će se pojaviti i značajna imena domaće glumačke postave kao što su Andrija Kuzmanović, Miloš Petrović Trojpec i Mima Karadžić – zaključio je izvor za Alo!.

Rođendan, premijera i koncert

Aca Lukas će 3. novembra proslaviti i svoj rođendan s voljenom publikom, a nakon održane premijere izvešće koncert zajedno sa Folk haus bendom. Za ovaj datum folker je napisao pjesme, odradio aranžmane za njih i  komponovao muziku za potrebe filma. Od novih numera do sada je publici predstavio „Zašto plačeš, mila majko“ i „Voleću te sutra“, a ostale će premijerno izvesti za svoj rođendan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS