calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak

SLIKE INTIMNE REGIJE SLALA ZATVORENICIMA: Pukla bruka Ane Ćurčić, Kačavendin brat je drži u šaci!

Objavio: RHT
12/09/2023 3:20 PM

Milena Kačavenda iznela je detalje afere Ane Ćurčić sa njenim bratom i golim slikama koje mu je slala u zatvor, kao i lošem odnosu sa kćerkom Ivom Kovačević.

Na osnovu priče Milene Kačavende, mnogi su stekli utisak da je Ana imala buran se*sualni život, za koji malo ko zna.

Prvo se govorilo o njenoj aferi sa Nikolom Lakićem, a onda su isplivali novi skandalozni detalji:

– Jesam, očekivala sam da ću saznati stvari koje nisam stopostotno pratila, ali ja sad slušam Matoru i razmišljam da li je moguće da me je tako izmanipulisala. Ona je vrhunski manipulator. Ana je poslkednji čovkek, ja znam pola Beograda, da me neko pita da li imam nekoga da mi završi fudbalera ne bih se sketila Ane určić u životu. Što se Zvezdana tičem ja njega poznajem jako dobro. Moje pitanje je do koje mkere, jedna digresija, moj muž je čovkek kakav jeste, ali ja nikad nisam doživkela nasilje već je on od mene i ja nemam problem to da kažem. Ja sam samo u jednom trenutku vidjela oči svog muža i osvjestila se i rekla sebi da je sad kraj i prestala sam i on mi je poslije nekoliko dana rekao da je prebacio.

-Postavljam sebi pitanje do koje mjere je onda ona dovodila njega do takvog ludila, ja mog brata pitam što mi nikad nije rekao. Vidi mene ne zanima njen se*sualni život, moj brat odlično izgleda, frajer da se smrzneš. Ubjeđivala sam ga da mi da pisma i slike, da izvinete njena intimna regija kod Zvezdana u Cirihu i kod mog brata u zatvoru. Moj brat ne poznaje Zvezdana i njega Zvezdan ne interesuje, ali ja kad sam sa njim sjela i razgovarala on mi je rekao da sam us*ala čovjeka. Ana se od dana izlaska nije vidjela sa kćerkom, neće da je vidi očima od dana izlaska. Ja nikoga od vas nisam pljuvala i udkeljivala vam nadimke, samo sam Zoricu šakom i kapom. Ja od Ane napolju saznajem da je Aleks bila sa Zvezdanom u k*es kombinaciji – rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS