calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

FANOVI MI KUPUJU GARDEROBU! Rada Manojlović rekla ovo svim bivšim momcima, pa otkrila istinu!

Objavio: RHT
11/09/2023 10:58 AM

Pjevačica Rada Manojlović (38) izjavila je da brojni muškarci nisu izdržali sa njom, jer kako sama ističe, ima težak karakter.

– Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu, imali su predstavu o meni u medijima. Međutim, kad prođe određeno vrijeme, teško su muškarci podnosili moj karakter. Moram da priznam i da je meni nekad teško samoj sa sobom. Previše sam svoja i to smeta muškarcima – poručuje Rada za “Blic“ i otkriva kada će stati na ludi kamen.

Foto: ATAImages

– Ne da mi se da stanem na ludi kamen. To će se dogoditi kada se najmanje budem nadala. Na koga prvog naletim, udajem se odmah, bez veze. Ne želim da više godinama budem u vezi. Nije me koštalo to što sam bila u dugim vezama, sve je to bilo jedno iskustvo. Sve to ima svoje jer je očigledno da ni ja nisam bila spremna za nešto veće. Neću više da gubim vrijeme i godine na zabavljanja. Prelazim samo na ozbiljne stvari – oštro ističe pjevačica koja je dugo bila u vezi sa pjevačima Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem.

Otkriva da se ni sa jednim svojim bivšim momkom nije pomirila iako se šuškalo.

– Bolje je kada sam solo. Ništa nije istina, sama sam, nemam nikoga pored sebe. Posvećena sam sebi, nisam za veze. Ne umem da budem u vezama – govori Manojlovićeva i dodaje:

– Ne bih obnovila vezu sa Milanom Stankovićem. Mi smo u prijateljskoj vezi već godinama. Tražiću od njega i neke pjesme da mi napiše, obnovićemo ponovo poslovnu saradnju. Sve ostalo, što se tiče njega i privatnog života, ne smijem da komentarišem javno – napominje pjevačica i otkriva:

Foto: ATA Images

– Voljela bih da se Milan vrati na scenu. Zaprijetio mi je da bilo šta pričam o njemu. Nadam se da će biti prilike da njega pitate. U posljednje vrijeme je veoma popularan.

Rada napominje kako je u jednoj popularnoj emisiji nosila cipele koje joj je poklonio fan.

– Za stajling je zadužena moja sestra, dok mi je sandale poklonio fan iz Banje Luke. Dobijam od fanova često poklone, to mi je i znak poštovanja. Dobijam razne narukvice, ogrlice, svašta nešto. Znaju moj ukus. Fanovi su mi dali više poklona nego moji bivši momci (smijeh).

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS