calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno!

Filip Car OPLEO po voditeljima Zadruge: „Elita je ništa bez Milana Miloševića!“ (VIDEO)

Objavio: RHT
08/09/2023 11:52 AM

Bivši takmičar “Zadruge” Filip Car pokrenuo je na društvenoj mreži TikTok sopstveni format pod nazivom “Carski rez”.

Foto: Printscreen YouTube

Rijaliti-zvijezda je tokom svog uključenja na pomenutoj socijalnoj mreži komentarisao novu sezonu popularnog TV formata pod nazivom “Elita”. Posebno mu je zasmetala nova voditeljska postavka sedme sezone “Zadruge”.

Dušicu Jakovljević i Darka Tanasijevića je pohvalio, dok je nešto blaži u kritici bio prema Ivani Šopić, ali Anu Radulović i novo TV lice Mašu Mihailović nije štedeo. Filip posebno ističe bivšeg voditelja “Pink TV” Milana Miloševića.

– Malo mi se voditeljska ekipa ne poklapa. Darko je uvijek bio savršen za “Pitanja novinara”. Ali, meni bez Milana Miloševića nema ‘ljeba. Meni je Milanče za te stvari rođen i on to podigne na onaj nivo na koji ne može niko. Zna za zaj*banciju, ima šlifa, zna napraviti ono što drugi ne umiju. Zna svoj posao. Milanče je bio učesnik i dugogodišnji novinar i neko je ko je rođen za taj posao. Zna napraviti tenziju, dinamiku, nasmijejati – ističe Filip na TikToku, pa baca se na dalje komentarisanje TV lica “ružičaste televizije”:

Foto: HYPETV

– Ivana Šopić, onako, snašla se u tom poslu. Ova nova mala mi izgleda kao neka Palčica, a Ana Radulović mi je maksimum za “Red TV”. Dušica je opet neki nivo i ona je za studio. Nekako mi, ipak, nije to to. Mnogi će reći da ja sad ovako pričam zato što nisam tamo – ističe bivši zadrugar.

Car se osvrnuo i na postavku takmičara o kojoj nema najbolje mišljenje, ali samo startovanje sezone i izgled imanja u Šimanovcima je pohvalio.

Detaljnije u snimku ispod.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS