calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAŠA LJUBAV SE RODILA U KOMBIJU!” Rada Manojlović o Milanu Stankoviću, otkrila čime ju je OČARAO (VIDEO) Zašto je Hrvatsko državno odvjetništvo odustalo od progona Luke Modrića zbog lažnog svjedočenja!? NAPADNUTA, TAKSISTA HTIO DA JE UDARI! JEZIVI DETALJI! Opšta pometnja, oglasila se influenserka nakon incidenta NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU!? Javno priznala da ima prve simptome! U SUSRET REGIONALNOM SPEKTAKLU “IMANJE” Izazovna Nives Celzijus pozirala u polju: ‘Ova će ljubav u mojim grudima tinjati zauvijek‘ STANISLAVU MAJA ZGADILA ŽIVOT: Marinković će željeti da ovaj snimak zauvijek nestane! Zbog naguravanja prilikom ulaska u klub puklo staklo: Povrijeđene 22 osobe POGLEDAJTE ŠTA MILJANA RADI ZOLI DOK ON SPAVA! Gledaoci u nevjerici (FOTO) DNEVNI HOROSKOP ZA 3. JULI 2024: Strijelac započinje ljetnju romansu, Ovan rješava tuđe probleme Nedim Sladić objavio kakve vremenske prilike nas očekuju u narednim danima Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio!

Viki Miljković u akva parku MAMI UZDAHE BUJNIM POPRSJEM Pokazala lice bez GRAMA ŠMINKE i privukla veliku pažnju: “Ovako izgleda žena bez kompleksa”

Objavio: RHT
08/09/2023 10:10 AM

Pjevačica Viki Miljković često je pred kamerama potpuno sređena, ali se takođe ne libi da sa fanovima podijeli i svoje potpuno prirodno izdanje.

Prtintscreen


Pjevačica
 se od svakodnevnih snimanja trenutno odmara u jednom akva parku, te je putem Instagrama sa svima podijelila predivne prizore.

Ono što su svakako mnogi zapazili, pored bazena i raskoša, je njeno izdanje bez šminke, te su se čak i male sitne borice videle, koje su pevačicin šarm postavile na lestvicu više.

Jasno je da je Viki veoma samopouzdana žena, te je veoma hrabro izašla iz senke savršenosti, i tako postavila zdrave granice, te su mnogi poručivali: “Ovako izgleda žena bez kompleksa”.

Viki Miljković bez šminke
Viki Miljković bez šminke Printscreen

Osim toga, mnogima je za oko zapao i pjevačicin bujni dekolte, dok se snimala u tigrastom bikiniju.

Podsjetimo, pjevačica Viki Miljković sve češće boravi u Istanbulu, gdje sada planira da kupi stan, prenose domaći mediji. Kako se dalje navodi, ona traži nekretninu u komšiluku svoje koleginice Emine Jahović.

– Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lijepo rade, a sada je došlo vrijeme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vrijedi oko 500.000 eura. Nalazi se u dijelu gdje živi Emina. Puca pogled na najljepši dio grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne vjerujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbijediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima to sigurno – ispričao je izvor za “Kurir”.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS