calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“NEĆE ME BITI ZA PAR SEDMICA, SRCE JE OSLABILO”: Milić Vukašinović se oglasio iz bolnice

Objavio: RHT
06/09/2023 7:20 PM

Miliću Vukašinoviću doktori treba da ugrade stent, jer kako je rekao za medije, srce mu je oslabilo uslijed lošeg zdravstvenog stanja.

– Dobio sam vodu u plućima. Nisam ranije imao problema sa srcem, ali valjda od teške operacije i te bakterije koja se pojavila, srce je oslabilo – rekao je Milić, kojeg još uvijek nisu operisali.

– Stent još uvijek nisu ugradili, taj najveći krvni sud moraju da očiste da bi stent funkcionisao. Sada čekam konzilijum da vidim da li će u petak da mi očiste – objasnio je roker, te je dodao:

– Danima ležim u bolnici, bio sam na intenzivnoj njezi, nisam mogao da ustanem, čistili su me i prali. Došao sam do poluintenzivne njege, sada mogu sam da idem do wc, ali toliko snage nemam, da tih nekoliko metara pješačenja djeluje kao kilometar. Naporno mi je da dignem toalet papir.

Miliću teško pada i korigovana ishrana zbog zdravstvenog stanja.

– I hranu jedem dijetalnu… Nemam više tu bakteriju i pitao sam da li smijem bar malo bijelog mesa sa roštilja da pojedem jer je organizam ojačao. Neće me biti za par sedmica… Optimista sam, ali sada sam realan. Mislio sam da ću umrijeti – rekao je pjevač, o kome se pored ljekara brine i supruga Suzana.

– Dolazi Suzana stalno, baš sada treba da dođe da mi donese hranu – zaključio je roker.

(Blic)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS