calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KĆERKA STANISLAVA KROFAKA POBIJESNELA Hitno se oglasila zbog Maje Marinković, poručila samo jedno ASMIN IZGLEDA DA JOŠ UVIJEK VOLI ANELI! Dušica Jakovljević mu otkrila detalje U TAJNOM RAZGOVORU pred suočavanje, on ostao bez teksta! EKSKLUZIVNO! KOJA STE GRČKA BOGINJA PREMA HOROSKOPU: Šta to imate zajedničko s čuvenim ženama iz mitologije Ša PREŠAO SVAKU MJERU! Krenuo da BACA STVARI, a evo šta mu je rekla Miona! (FOTO) “Čuvam to u sebi i BUKVALNO SE TRUJEM!” Gastoz zamuckuje i nervira se poslije BORAVKA U ZATVORU: Nešto mi fali, ne mogu da provalim ŠTA! MAJA I ZVANIČNO OBORILA REKORD! Ovo niko nikada nije uradio do sada! LJUBAVNI ŽIVOT U CENTRU PAŽNJE Tri godine od okrutnog ubistva Alme Kadić u Sarajevu: Suprug joj pucao u potiljak, sistem je nije zaštitio ŠA NAPUSTIO BIJELU KUĆU: Upao Mioni u toalet i napravio haos Iako pruge mnogi izbjegavaju: Novi modni trend na pomolu Ovo su najsrećniji dani u julu za svaki horoskopski znak “BILA SAM JAKO LOŠE!” Rada Vasić se oporavlja! Otkrila detalje BORBE SA RAKOM pa istakla: VIŠE SE BRINEM ZA RADETA! Aneli iznijela teške optužbe na Janjušev račun! STRAŠNI DETALJI Stanija i Asmin se BAŠKARE NA OBALI MORA! Skup šampanjac, večera, ruža: Ne mare za NEPRIJATELJE (FOTO) ČAK 14 TAKMIČARA JUTROS UDARENO PO DŽEPU U RIJALITIJU! “Bili smo SVE SAMO NE MUŽ I ŽENA!” Peja otkrio sočne detalje BRAKA SA ZLATOM: “Sami smo to UPROPASTILI!” Paprena cijena piva na ovogodišnjem Oktoberfestu u Minhenu

“KRIV SAM ZBOG TOGA” Oglasio se Asmin nakon što ga je ostavila Stanija, pa otkrio šta je slagao!

Objavio: RHT
06/09/2023 12:59 PM

Asmin Durdžić oglasio se nakon što ga je Stanija Dobrojević usljed velikog pritiska i brojnih informacija od kojih nije znala šta je istina na kraju ostavila.

Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hypetv

Ona je to potvrdila prošle noći prvo pred našom kamerom, a onda i u emisiji “Amidži šou”. Kako je rekla, presudni trenutak bio je taj kada je saznala da je navodno Aneli slao poruke dok je bio sa njom u vezi. Međutim, čini se da Asmin neće odustati od nje i njihove veze koja prolazi kroz težak ispit.

– Želim da Aneli Ahmić objavi jednu prepisku gdje sam je molio da se vrati ili gdje sam joj izjavio ljubav otkad sam sa Stanijom zvanično u vezi! I ako sam nešto pisao na lijep način, to je bilo samo da spustim loptu, pošto me je ucjenjivala i prijetila finansijskom inspekcijom. Jedina stvar koju sam slagao Staniju jeste da je moja bivša normalna osoba – poručuje Asmin.

Foto: Printscreen Instagram

On je nakon toga priložio i poruke u kojima mu Asmin piše kako će mu zvati finansijsku inspekciju.

– Vjeruj mi, uništiću te – jedna je od njenih poruka.

– Sve što Aneli priča mene ni dva posto ne boli. Jedina stvar koja me boli jeste to što napadaju Staniju i optužuju je da me je preotela. Prije Stanije sam imao šest djevojaka za koje je Aneli znala. Staniju koriste samo kako bi opstala kao žrtva i svim silama ću se truditi da dokažem istinu vezano za Staniju. Volim te, Stanija, i neću dozvoliti da to ona ili bilo ko drugi iskoristi – dodao je Durdžić.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS