calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe Ispovijest vjerenice hladnokrvnog ubice: On je divan čovjek koji voli mene i kćerku Sutra nastupa Nova hidžretska godina: OVO SU OBIČAJI POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu

U EMISIJAMA KIDA U MINIĆU, NA PLAŽI BEZ NJEGA! OVAKO IZGLEDA VODITELJKA U BIKINIJU! (FOTO)

Objavio: RHT
04/09/2023 11:00 PM

Atraktivna voditeljka Pink televizije Bojana Lazić, važi za jedno od najljepših i najzgodnijih TV lica na domaćoj televiziji.

Foto: Printscreen instagram

U emisijama koje vodi uglavnom je viđamo u mini suknjama i visokim potpeticama, a sada je u seriji slika s mora pokazala i kako izgleda kada pokaže duge noge u nešto drugačijem izdanju.

Bojana je uslikala selfi na plaži, prvo obučena u jednodelni, žuti, kupaći, da bi potom u šarenom bikiniju pokazala i isklesane trbušnjake.

  • Foto: Printscreen

A, ovako sada izgleda:

  • Foto: Printscreen instagram
  • Foto: Printscreen instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS