calendar

Petak 5. Jul, 2023

ŠOKANTNA ISPOVIJEST MAJKE UČENIKA IZ ODJELJENJA U KOJEM JE BIO KOSTA KECMANOVIĆ: I prije masakra je PRIJETIO DJECI UBISTVOM!

Objavio: RHT
04/09/2023 8:35 AM

Dječak ubica se vrlo čudno ponašao, ali su roditelji i nastavnici to zanemarivali, tvrdi majka njegovog školskog druga.

Foto: Printscreen

Majka učenika odjeljenja u kojem je Kosta Kecmanović bio do prelaska u VII/2 u OŠ ”Vladislav Ribnikar” gdje je napravio masakr 3. maja, otkrila je da je tinejdžer ubica držao stisnute pesnice i u ubičajenim svakodnevnim situacijama, da je imao čudna interesovanja i da je upućivao jezive prijetnje vršnjacima.

 – Na rastanku poslije druženja sa djecom, Kosta je drugarima govorio : “Ako bih te ubio, mogao bih s tobom da radim šta hoću”, ali djeca ko djeca – tome nisu pridavala značaj i nisu o tome govorili roditeljima dok se ovo nije desilo – rekla je A.B. za “Republiku”. 

Foto: HYPETV

Ona se ježi i kada samo pomisli šta je u Kecmanovićevoj glavi moglo biti kad je to izgovarao. Ogorčena majka dječaka koji je od prvog do sedmog razreda išao u isto odjeljenje sa Kecmanovićem do trenutka kada se ubica prebacio u drugu smjenu i drugo odjeljenje, ističe da je njen sin od prekjuče učenik druge škole da bi se sklonio od strahovitih odjeka tragedije. 

– Moj sin je od 1. septembra učenik druge škole zato što po mom i mišljenju više stotina roditelja poslije masakra nije normalno da djeca idu u tu OŠ “Vladislav Ribnikar”, da se školuju i da prolaze istim hodnikom gdje je stampedo djece preplašene za život, bezglavo jurio i gdje je pored njih ubijeno devetoro, a ranjeno petoro djece, ranjena nastavnica i ubijeni čuvar. Normalizovati život poslije toga ne da nije u redu nego je nemoguće ako imamo i mrvicu empatije. Znam da je 1. septembra još četvoro djece iz VIII/2 tražilo od roditelja da ih prebace u drugu školu  – rekla je A.B.

Da je dječak ubica stisnutih pesnica stajao na školskom dvorištu u toku slobodnih aktivnosti i na dečijim rođendanima dok se igrao, A.B. je primijetila i ranije, ali o tome nije razgovarala ni sa kim do masakra koji je uznemirio čitav svijet, a Srbiju zavio u crno.

Foto: Printscreen

– Ja sam primijetila kako je stiskao pesnice, a to su morali da primijete i njegovi roditelji. Prosto ne vjerujem da nastavnici to nisu vidjeli. Zašto nisu reagovali, to je ogromno pitanje na koje psiholozi i neurolozi znaju odgovor. Sigurna sam da su na Klinici za dečiju psihijatriju i neurologiju to odmah uočili – istakla je A.B.  

(hypetv.rs / republika.rs)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS