calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

“Više volim najsuroviju istinu nego da me neko laže”: Vanja Mijatović progovorila o ljubomori u braku

Objavio: RHT
03/09/2023 6:00 PM

Pjevačica Vanja Mijatović izgovorila je sudbosno „da“ svom izabraniku Aleksandru, prije skoro godinu dana.

Da ljubav među njima cvjeta kao prvog dana, vidjelo se na svadbi Darka Lazića gdje se par pojavio nasmijan u zagrljaju.

Vanja je potpuno otvoreno govorila o ljubavi i početku veze sa današnjim suprugom, ali je pitanje o bivšima vješto izbjegla.

– Ne sjećam se, imam amneziju od kako sam se udala(smijeh) Šalim se malo ali mislim da nije u redu da pričam o tome, iz poštovanja prema mom suprugu nije lijepo da pričam o bivšima– rekla je pjevačica.

Vanja se nije libila da prizna da je zbog ljubavi bila spremna na razne ludorije, kao i to da li je ljubomorna.

– Nisam ljubormona, ne! Više nisam stvarno, ali ranije jesam bila. Prevazišla sam to. Stekli smo povjerenje jedno u drugo, to ide vremenom. Sada zaista nisam sumnjičava– priznala je kroz osmijeh, ne krijući da je u nekoliko navrata krišom uzimala njegov mobilni telefon.

– To sam na početku radila, kako je izdržao ne znam. Sigurno me voli čim je to izdržao, eto iskreno volela sam da bacim pogled na njegov telefon, čisto da budem sigurna, sada ne. Ima i drugi telefon, ne snalazim se baš na njemu(smijeh). Inače ja sam takva, volim sve da znam. Čak i najsuroviju istinu više volim da čujem nego da me neko laže, zato sam ja čačkala malo, nekako sam htjela da se uvjerim da je istina sve što mi priča.

Mnogi kažu da je u braku sve idilično na početku, a da kasnije veoma često dođe do monotonije i svađa, što kod Vanje i nije slučaj.

– Znate kako, u početku veze ne može da vam bude isto kao kasnije, a tako je i u braku. Kada živite sa nekim dijelite sve, svaku brigu, osmijeh, jednostavno se odnos popne na neki viši nivo. Meni je lijepo u braku- objasnila je Vanja.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS